Евелина Славкова: Името на Мария Габриел не променя изобщо ситуацията

  • 10 май 2023 20:35

  • 2103
  • 1
Евелина Славкова: Името на Мария Габриел не променя изобщо ситуацията
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

„ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ по доста от политиките се разбраха, но и това не е достатъчно, за да говорим за редовно правителство. Това заяви социологът Евелина Славкова от изследователски център „Тренд” в „Интервюто в Новините на NOVA”.

Името на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не промени много ситуацията, може би е някакъв опит на Борисов да се дистанцира от преговорния процес, да се дръпне малко назад и да каже: „Имаме кандидат, той ще си води разговорите”. Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова като профил, като биография наподобява лицата, които са част от ПП-ДБ и от политическите лидери и това ще направи по-труден отказа”.

Ето коя е Мария Габриел, кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС

Тя смята, че името на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не променя изобщо ситуацията. „Те (ПП-ДБ) няма да водят такива разговори, няма да има такъв кабинет”, смята Славкова.

Песимистична съм в желанието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да иска кабинет с БСП и ДПС, обясни социоложката.

„Местните избори са спирачка да имаме кабинет. Ако не беше местният вот, отдавна щяхме да имаме правителство”, категорична е Славкова.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2103 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
????

2023.05.11 | 07:22

1
А,името на Мария Неделчева - ПРОМЕНЯ ли ?!

Добави коментар

Водещи новини