Петър Витанов: Личността на Мария Габриел няма общо с подкрепата за правителство

  • 10 май 2023 16:41

  • 26789
  • 7
Петър Витанов: Личността на Мария Габриел няма общо с подкрепата за правителство
©
Слушай новината Слушай новината

Личността на българския еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова няма общо с подкрепа за правителство, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма никакво място в десен кабинет.

В това беше категоричен ръководителят на българските социалисти в Европейския парламент Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее пред БНР. „За десните политически сили вероятно г-жа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е добра кандидатура. Познаваме се, работим заедно, сътрудничим с нея, кооперативна е. Това вероятно е кандидатура, която търси да укрепи международните партньорства на България. Но личността на г-жа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова няма общо с евентуална подкрепа за подобно правителство от страна на социалистическата партия. Не трябва да сме нито пето колело, нито смокинов лист. Може би е изкушаващо за някои хора да са министри, но това би довело до края на нашата партия“, коментира Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее предложената от ГЕРБ - СДС кандидатура за премиер с първия мандат.

Евродепутатът Петър Витанов: В ръководството на БСП има хора, склонни да се коалират с ГЕРБ

Според Витанов и след тази номинация шансовете за правителство не са големи. „Застъпвам мнението, не от сега, а още от изборите, че не очаквам правителство. Разглеждам процесите, които вървят в момента, като опит на политическите партии да прехвърлят отговорността. Демонстрира се, че се полагат необходимите усилия. Но никой няма интерес да прави кабинет преди местните избори. Резултатите от местния вот дават дееспособност на партиите за 4-годишен период. Това със сигурност ще бъде калкулирано от тях“, смята той.

„Ако има предсрочни избори БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в сегашното си състояние и с ръководство, няма потенциал за растеж. Хората, които в момента са начело на партията са се превърнали в посмешище за активните български граждани. Основният процент от избиратели са над 75 години, което не дава перспектива за бъдещето. Трябва да се сменят и хората, и политиките, за да върнем доверието“, смята още Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее. Големият грях на ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е, че лишава България от нормално и голямо ляво, каза още евродепутатът. Именно за него ще се говори на организирания от Делегацията на българските социалисти „Форум за прогресивни леви решения“, който ще се проведе в петък в София.

„Искаме да покажем, че лявото може да бъде атрактивно. Че социализмът не е отживелица от 19-ти век. Да напомним, че левият прочит е в основата на справедливостта, че само той може да даде решения, които да преодоляват огромните неравенства, да води нормална битка с капитала. Да дадем практически решения на актуалните теми като климатични промени и енергиен преход. Да поставим на масата темата за данъците за богати и бедни“, коментира Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
26789 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Stamatis

2023.05.10 | 16:48

1
Габриел - безлична, без представа за България, лесна за манипулиране и натиск, демек изтривалка и палка на Бойко!

2023.05.10 | 19:39

7
То безлична ма и за онождане не става, тиквуня ша я качва ли на парапета.

2023.05.10 | 19:18

5
МАРЧЕТО - МЪЖКИЯ ВАРИАНТ НА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ. ХАХАХАХАХАХА

2023.05.10 | 17:35

2
оди у лево - да се бориш с капитала...
Иванчо

2023.05.10 | 19:29

6
Убедителен.
юлиян

2023.05.10 | 18:22

3
Какъвто и да е Кабинет, в който военен министър ще бъде Т.Тагарев, може да направи само едно-ще вкара България пряко във войната.

2023.05.10 | 18:32

4
Никакъв тагарев.Това е един войнолюбец и купен политик.

Добави коментар

Водещи новини