Младен Маринов: Битката за възстановяване на РПУ-то в Годеч продължава

  • 10 май 2023 11:34

  • 434
  • 1
Младен Маринов: Битката за възстановяване на РПУ-то в Годеч продължава
© Булфото (архив)

Битката за възстановяване на районното полицейско управление в Годеч, която водим заедно с кмета Радо Асенов и местната общественост, продължава. Това написа във Фейсбук Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Днес за пореден път поставих въпроса за закритото от Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския РПУ пред вътрешния министър в Народното събрание.

Официално: ГЕРБ предлага Мария Габриел за премиер

И, за съжаление, отговорът на г-н Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. бе, че се следи криминогенната обстановка в региона, но възстановяване на РПУ-то в Годеч не се предвижда.

Вярвам, че след евентуалното съставяне на редовен кабинет с премиер Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, за хората от Годеч също ще има добра новина и полицейското управление там ще бъде възстановено.

Продължаваме напред!"

НА ЖИВО: Депутатите изслушват премиера Донев и 11 други министри

Последвайте канала на

Радина Лазарова
434 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Емѝ...

2023.05.10 | 11:55

1
мутричките си искат бандата

Добави коментар

Водещи новини