Карадайъ: ГЕРБ и ПП-ДБ засега оформят мнозинството в парламента, ДПС ще бъде опозиция

  • 20 април 2023 09:48

  • 956
  • 4
Карадайъ: ГЕРБ и ПП-ДБ засега оформят мнозинството в парламента, ДПС ще бъде опозиция
©

В момента в това Народно събрание имаме достатъчно много време. Народното събрание се избира за срок от четири години, имаме достатъчно време да си вършим работата, без да нарушаваме Конституцията. Да си подредим нещата и да ги вършим в един нормален ход. Няма накъде да бързаме. 

Това заяви председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в кулоарите на парламента. 

Той уточни, че ако в понеделник ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с получи официална покана за консултации, “сигурно ще се отзовем”. 

По време и на великденските празници имаше консултации между различните парламентарни групи. Не знам до колко са напреднали. Вчера видяхме първото действие. Те са доста напред говоря за ГЕРБ плюс “Промяната”, които засега оформят мнозинството в Народното събрание. Засега ние не сме част от това мнозинство, засега ние сме опозиция на това мнозинство. От сегашна гледна точка не знам те точно какво са се разбрали, ще го видим заедно, отбеляза Карадайъ.

Без заседание на парламента утре

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
956 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Онон

2023.04.20 | 11:00

3
Който е пуснал резаците в парламента той е по-голям циганин от тях!!!
пробвай

2023.04.20 | 11:10

4
Със Козяк 16.
Хм...

2023.04.20 | 10:34

2
Те от ДПС все са опозиция , а все са набъркани в управлението независимо кой е на власт. Прагматични хора , знаят как да извлекат полза от всяка ситуация , за разлика от нас българите дето все се ядем , все някой друг ни виновен и все някой друг печели на гърба на народа !!!
Емѝ...

2023.04.20 | 09:59

1
❤️Аз съм 55-годишно момче Емѝ... ) Млад амбициозен SEX модел на OnlyFans) Моля, вижте моите откровени голи снимки със други мъже, като кликнете тук ➤ Ja.cat/id369033

Добави коментар

Водещи новини