Асен Василев: Ако направим коалиция с ГЕРБ, "Възраждане" ще стане първа политическа сила

  • 09 април 2023 18:42

  • 20440
  • 122
Асен Василев: Ако направим коалиция с ГЕРБ, "Възраждане" ще стане първа политическа сила
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Ние винаги спазваме това, което сме обещали на нашите избиратели. Това каза в предаването "На фокус" по Нова телевизия съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на по повод отказа за коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той увери, че няма разнобой между ПП и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", като поясни, че двете формации ще са в обща парламентарна група.

Със сигурност искахме да сме първи, но резултатът не е неочакван. Знаете, че миналото лято не направихме коалиция, тъй като е ясно, че механичният сбор на партии отблъсква избиратели и в двете формации. В началото на кампанията направихме проучване. Видя се, че заради събирането ни около 10% от избирателите на ПП се отказват да гласуват за партията, а от ДБ се отказват около 20% . Ако правехме тактическа сметка, най-вероятно трябваше да се явим поотделно, но не беше това целта, заяви Василев.

България беше на пети избори. Страната е в много, много тежка криза. Това не е криза, че сме без правителство, а накъде да поемем. Има три пътя – път към държава тип руска, с олигарсите и руския национализъм, което проповядва "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Ние се борим за Европа. Европа означава законът, който се спазва, на изборите да няма купуване на гласове и числата, които се публикуват, да се сумират правилно. Третият път е този, по който бяхме поели и срешу който въстанаха хората през 2020 г. - пътят на латиноамериканските републики, където парите се разпределят между малък брой хора, няма нормална социална система и на който не му харесва, му се казва - емигрирай, тук е така. Страната в момента е в криза не защото някакви хора не могат да се разберат, а защото българските граждани дават почти поравно на тези три посоки, добави той.

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на отправи обвинения към ГЕРБ-СДС за купуване на гласове на изборите: "Борисов мобилизира вот на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и включва част от хората, които са обхванати в техните структури под една или друга форма. Голяма част са в държавния и общинския апарат. Немалка част са и купените гласове. Видяхме хора с 10 000 преференции в определени географски региони. Този вот се мобилизира лесно – със страх и подкуп".

Говори се, че едва ли не България е една софра и трябва да седнем и да разделим една баница. А не е така. След всеки компромис България е свършвала с национална катастрофа. Ако направим коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, резултатът ще е "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" първа политическа сила на следващите избори, отказване от това България да бъде нормална европейска държава и примиряване, че България ще бъде държава, от която хората искат да емигрират, подчерта съпредседателят на ПП.

Христо Панчугов: Политическото пространство за компромиси се е свило изключително много

Ако направим коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, няма да има съдебна реформа, няма да има еврозона и Шенген, ще има още 10 г. загубено време за страната, още 10 г. бедност. Има едни хора, които не харесват страната през последните 12 г. Те търсят вариант. Алтернативата на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" е да живеем като в Русия, нашата е да живеем като в Европа. А алтернативата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е Латинска Америка. Ако имахме за самоцел да сме във властта, щяхме да се разбрали с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но тук не става въпрос за междуличностни проблеми, а за посоката, в която ще тръгне страната. Преди да говорим за правителство, трябва да уточним в каква България искаме да живеем. Хората емигрираха от България не заради един човек. Начинът, по който обществото е построено не им харесва. Искат да живеят в европейско общество, посочи той.

Ако мандатът стигне до нас, със сигурност ще предложим правителство с ясна посока за развитие на станата и тогава ще видим кои са партиите, които искат да я подкрепят, обяви Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Полезните ходове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са първо да седнем и да имаме честен разговор за случилото се през последните 12 г. И този разговор не може да бъде на ниво футболни агитки. Очакваме да кажат защо и как се е стигнало институциите в България да не работят и какво трябва да се направи, каза още Василев.

Съпредседателят на ПП коментира и изказването на бившия транспортен министър в кабинета на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и, който призова той и Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава да подадат оставки и да напуснат партията: "Г-н Събев има правото да призовава за всякакви оставки. Като стане член на партията, ще има и възможност да я поиска официално".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
20440 122

Свързани новини

Коментари 122

Добави коментар
Петър

2023.04.12 | 09:23

122
Разнобой между ПП и ДБ ще има. На Христо Иванов това му е бизнеса все пак.
Ивайло Иванов

2023.04.10 | 01:42

114
Кокорчи, на народа не му пука кой е първа политическа сила, пука му че две години си мерите пишките, а държавата изпада в бъркотия и мизерия, която не е карала никога. Анатема на инатите ви!

2023.04.10 | 13:48

121
браво мой
☠️✋Дecъ oт Дyлoвo✌️☠️

2023.04.09 | 22:58

92
☞☢️.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞⚡Eтo гo пълният cпиcъk c дeпyтaтитe⚡: 350.my/P4UuWbHI
☮️☀️Taшakи Kypocaвa☀️☮️

2023.04.10 | 12:55

120
☞☢️БГ-БЛATO: Myлтak нoмep eднo, Beжди Paшидoв, oтнoвo шeф нa пapлaмeнтa!☢️: 350.my/aQv353MG ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh ☞⚡Eтo гo пълният cпиcъk c дeпyтaтитe⚡: 350.my/P4UuWbHI ➤☢️Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници!☢️: tiny.cc/o246vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв!☢️: tiny.cc/p226vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бългapитe ca ckoвaни oт cтpax, зaщoтo «Bъзpaждaнe» kpaдaт личнитe им дaнни!☢️: tiny.cc/v226vz
☮️☀️ЯkoШибa☀️☮️ до 105

2023.04.10 | 12:35

119
☞⚡Млъъък Червен Гнусен Червей!!!!⚡☜
СЕКТОООО

2023.04.10 | 00:14

102
А КОКОРА ЩО НЕ ГО КЪЛНЕШ ... МАААААЙЙЙКЯ ТИ И ИЗЧАДИЕ.....МРИИИИИИИ
☠️Aнтoaнeтa Пaнчeвa☠️

2023.04.09 | 23:29

96
☞⚡Изплyвaxa oщe пopъчkoви yбийcтвa oт Kpacимиp Kaмeнoв-Kъpo!⚡: 350.my/LFcldvWg ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh
☠️Cyзaнa Hиkoлoвa☠️

2023.04.09 | 23:24

94
☞⚡БГ-Дeпyтaт=CВOДНИK, БAНДИT и ПPECТЪПНИK!: ☞⚡Бaндититe oт тeжkaтa opгaнизиpaнa пpecтъпнoст, зaнимaвaщи ce cъc cвoдничecтвo, тъpгoвия c жeнcka и дeтcka плът, пoбoй, чyпeнe нa пpъcти и yбийcтвa, изтoчвaнe нa бaнkoви kapти и вcяkakви дpyги гaдocти, Коcтадин Коcтадинов и Злaтaн Злaтaнoв, вмecтo в зaтвopa, kъдeтo им e мяcтoтo, ce шиpят в пapлaмeнтa!⚡: tiny.cc/x4e3vz ☞⚡Maнгaлитe oт „Bъзpaждaнe” kyпyвaxa цигaнckи глacoвe в Пaзapджиk пo 100-лeвa!⚡: 350.my/H2zfFFNc ☞⚡KYЧETO на Боkо-Гoмнoтo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на масонскатa ложа “Бoян Aбаджиев”-Варна, приет в нeя през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров!⚡: 350.my/xHa0d7Wg ☞⚡Mасоните са безpoдници и Cатaнисти-Kaнибaли, учавстващи в изнacилвaния и жepтвoприношeния на мaлkи мoмичeнца!⚡: tiny.cc/ay9zuz ☞⚡Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли!⚡: 350.my/wFpE1uGo ☞☢️ПАЗЕТЕ СЕ: Крадат личните данни от референдума на Костя Копейкин, тeглят kpедити и пocле ви kapaт дa вpъщaтe пapи, koитo ниkoгa нe стe взeмaли, мoжe дa ви oнeмaт и жилищeтo!☢️: 350.my/y61LgicK ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋Дoлy kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Циган-Бoko-Гoмнoтo и Циган-Kocтя Koпeйkин, и двaмaтa трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞⚡Bъзpaждaнe e тимaджийckoтo kpилo на ГEPБ!⚡: tiny.cc/x4e3vz ☞☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz ➤⚡Жyрнaлиcтът Cимoн Mилkoв kъм Мошеник-Костя Копейкин: Kak cи kупиxтe kъщa дo вapнeнckoтo eзepo!⚡: 350.my/jU4UiOEf ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC- БKП и KГБ-ДC⚡!: tiny.cc/wewyuz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бългapитe ca ckoвaни oт cтpax, зaщoтo «Bъзpaждaнe» kpaдaт личнитe им дaнни!☢️: tiny.cc/v226vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Дeпyтaтa-пpecтъпниk Злaтaн Злaтaнoв oт Bъзpaждaнe!☢️: tiny.cc/z226vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв!☢️: tiny.cc/p226vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Измaмниka Kocтaдин Kocтaдинoв-Koпeйkин!☢️: tiny.cc/ma26vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Cxeмaтa Bъзpaждaнe!☢️: tiny.cc/q536vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Кой е Kocтaдин Kocтaдинoв!☢️: tiny.cc/c536vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Глacyвaтe зa Bъзpaждaнe пoлyчaвaтe ГEPБ!☢️: tiny.cc/w226vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk!☢️: tiny.cc/0326vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия!☢️: tiny.cc/px26vz ➤☢️Koльo Kитaeцa: Пeдoфилитe Бoko, Дoгaн и ocтaнaлитe, и cвoдницитe oт HCO, koитo им вoдят 10-12 гoдишни мoмичeнцa!☢️: tiny.cc/pn36vz

2023.04.10 | 09:23

118
Само Възраждане е истинска политическа сила! всичко останало е ненужен алчен боклук.
Кубрат

2023.04.10 | 06:51

117
Я разкажи за Аспарух и съчките!Да не ме им е имитирало това момче,или ти си полуграмотен илетерат?

2023.04.10 | 00:52

108
Само Възраждане е истинска политическа сила! всичко останало е ненужен алчен боклук.
Ха, ха,ха

2023.04.10 | 04:56

116
Долното се появи , след като си извади вибратора от гъза и го облиза. Емѝ хомосексуалиста и днес ще ни досажда целия ден със своята шизофрения и фобия , че го преследват болшевики, рашисти, путинисти, комунисти и зелени чорапи да го чукат във дъртия 55 годишен разпран гъз.
Във Възраждане са

2023.04.10 | 01:04

109
малко грамотни и не грамотни хора, който са лесно податливи на кремълските манипулации.
Хахаха

2023.04.10 | 04:55

115
Тоя мазен педал, прилича на трола хомосексуалист Еми пидир@са. Същата гнусна ококорена тъпа физиономия
Манафа

2023.04.10 | 01:29

113
До картофите долен педерунгел

2023.04.10 | 01:21

112
Утре в Novini.bg очаквайте Кирчо с поредната простотия. Novini.bg мислят за вас.
някой

2023.04.10 | 01:19

111
оттук нататък, каквото и да направите възраждане ще стане първа политическа сила

Добави коментар

Водещи новини