Стефанова отказа да е кмет на "Красно село", пита на три ракии ли е решено това

  • 06 април 2023 11:12

  • 780
  • 0
Стефанова отказа да е кмет на "Красно село", пита на три ракии ли е решено това
© ДБ

"Такива волни изпълнения на волни програми, несъгласувани с никого и взети на две чаши ракия предполагам, не звучат сериозно. Добре де, не се обиждайте, може и на три, не казвам, че пие малко. Това не подхожда на държане на общински съветник и на отговорно отношение към София, софиянци и конкретно към район "Красно село".

Така председателката на групата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в Столичния общински съвет Грети Стефанова коментира предложението на Карлос Контрера тя да стане кмет на район "Красно село", предаде "24 часа".

Точката за избор на кмет на района влезе като допълнителна точка в дневния ред на Столичния общински съвет, но общинарите гласуваха тя да стане първа. Тя бе доклад на Карлос Контрера, с който той предлага кмет да стане Стефанова, тъй като тя е част от същата партия, както и бившата кметица Росина Станиславова, шефка на групата на партията в СОС е, а и вече е била на кметската длъжност в района.

Стефанова обаче заяви, че никой не я е питал дали е съгласна да бъде предложена за тази длъжност, което е обидно. Обадил ѝ се единствено председателят на съвета Георги Георгиев, който в момента е на обучение в САЩ. Тя обясни, че му е отказала и попита Контрера не си ли говори с Георгиев.

Контрера обаче настоява кмет да бъде избран, тъй като процедурата вече е изчерпана.

Контрера предлага Грети Стефанова от ДБ за и.д. кмет на "Красно село"

"Отказът да изберем кмет на района вече наистина граничи с безумието", каза той.

Три са предложенията за кмет на "Красно село" към момента. Грети Стефанова е предложена от Карлос Контрера, от ДБ предлагат Борис Милчев, а БСП предлагат Николай Николов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
780 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини