Елизабет II приема Плевнелиев

  • 24 юли 2012 08:38

  • 694
  • 0
Елизабет II приема Плевнелиев
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще присъства на приема на Елизабет II на 27 юли, съобщава "Стандарт".

Кралицата ще посрещне всички държавни глави, които посетят Лондон за откриването на олимпиадата. Събитието ще се проведе в Бъкингамския дворец малко преди официалната церемония.

По протокол на приема държавният глава ще бъде без придружаващи го лица. Плевнелиев ще лети до английската столица още веднъж - 2-3 дни преди закриването на най-големия спортен форум. Президентът ще направи всичко възможно да уважи от трибуните родните ни състезатели, чиито стартове съвпаднат с посещението му. Така вероятно Плевнелиев ще има възможност да стиска палци за борците, гимнастичките и плувеца Петър Стойчев.

Като голям фен на волейбола той би могъл да дере гърло и за волейболистите ни, ако незнайно как те се класират за финала. Родните национали откриват кампанията си в Лондон в неделя срещу домакините пред пълни трибуни. Билетите за мача с Великобритания са изкупени. На главата на треньора Найден Найденов обаче надвисна нов проблем. След травмата на Теодор Тодоров се разболяха Владо Николов и Николай Пенчев. Настинките им са от климатиците в селото, които не спират да работят на максимални обороти. Някои от националите вече се похвалиха, че засекли бразилската футболна звезда Неймар и се снимали с американската атлетка Саня Ричардс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
694 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини