Красимир Велчев: Вотовете на недоверие са предизборни ходове

  • 21 юни 2011 18:48

  • 853
  • 0
Красимир Велчев: Вотовете на недоверие са предизборни ходове
© Интернет

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, след заседание на групата на депутатите от мнозинството, по повод заявките от страна на БСП за внасяне на трети вот на недоверие до края на месеца.

„Защо, когато Тройната коалиция беше на власт и в по-предишните народни събрания, условието беше на 6 месеца веднъж може да се иска вот на недоверие”, попита Велчев, цитиран от "Фокус".

Той посочи, че не вярва поредният вот да помогне на левицата за предстоящите избори.

„За мен те го правят, за да покажат на избирателите си, че съществуват и че са в парламента. По-добре да го покажат, като идват на работа”, коментира Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

По думите му, може би хубавото на вотовете на недоверие е, че поне един ден в месеца парламентът е пълен.

„Питам себе си какво правим ние в залата, когато те искат вотове, но това е друг въпрос. Не знам за какво трябва ние да седим в залата”, каза депутатът. Според него, дебатът по последния вот на недоверие е бил добър.

„Ако смятат обаче те, че всеки месец така ще си правим дебати и ще си говорим приказки, вместо да работи парламентът, мисля, че не е редно”, допълни още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини