Гълъб Донев: Независимо с какво ви плашат - машини, видеонаблюдение, бомби, не е страшно да се гласува

  • 29 март 2023 10:15

  • 654
  • 4
© Булфото (архив)

Ще се обърна към българските граждани, които имат право на глас и ще гласуват след няколко дни, когато ще изберираме 49-то Народно събрание на България. Служебното правителство положи огромни усилия, за да бъдат предстоящите избори свободни, честни и добре организирани. Въпреки неяснотите и слабостите на бързо гласуваните промени от предишния парламент промени в изборното законодателство. Това каза служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди редовното заседание на Министерски съвет.

Умората от честите избори в последните години не променя важния факт, че да гласуваш е израз на основно политическо право. Независимо с какво се опитват да ви сплашат с машините, с видеонаблюдението, с бомбените заплахи по имейл - не е страшно да се гласува. Страшно ще е да пропуснем възможността да излъчим достойни хора, които да ни предсатвляват. Предстоят важни управленски решения, които няма накъде повече да се отлагат във времето, посочи Донев.

Разбирам хората, които се чувстват подведени, огорчени и обезверени - те вероятно ще бъдат мотивирани в избора си от негативни емоции. Добре знаем, че когато преобладава ефектът на емоциите, обикновено се стига до дефект на избора. Затова е нужно да вземе връх разумът. По-добре е пет пъти да обмислим преди да избираме, вместо пет пъти да избираме без резултат. Мислете кой искате да ви представлява, на кого ще делегирате решенията, от които зависи как ще живеем в България, допълни още премиерът.

Служебният кабинет ще обсъди промени в четири закона

Тези, които не гласуват също избират. Когато не гласувате отново участвате във формирането на крайния резултат. Не продавайте гласа си и не се отнасяйте с безразличие към явлението купен вот. Това е предизвестена кражба. Политиците, които купуват гласа ви днес - утре ще откраднат от правото ви за по-добър живот. Вотът за парламент не е хазартна игра, нямаме по-важно занимание тази неделя от прякото участие в поредните парламентарни избори, заключи Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
654 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ддоган

2023.03.29 | 10:41

1
я изчезвай бе гълъб разбрахме че не ставаш
тиквоч

2023.03.29 | 10:42

2
доверие към вас вече нямаме към европа и радев к урвата
ддоган

2023.03.29 | 11:17

3
по 300 лв н авсички пинсонери за великден не ми говорете

2023.03.29 | 13:53

4
Мама ви да е@ проста некадърна вижте си сайта за цените на храните колко е безполезен. Налищяхте да карате веригите да си пишат надценката? Ваучерите за гориво айде възраждане за вас

Добави коментар

Водещи новини