СДС с остра критика към президента Радев заради снарядите за Украйна

  • 28 март 2023 16:14

  • 947
  • 8
СДС с остра критика към президента Радев заради снарядите за Украйна
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Отказът на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на България да участва в инициативата за съвместна доставка на снаряди за Украйна, не е изненада за никого. Още от първия си мандат той върви по граничната бразда на евроатлантизма. Тази колебливост не попречи на сегашните му яростни критици от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ да го изберат за втори мандат, защото тогава играеха в един отбор. Това се посочва в позиция на Съюза на демократичните сили. 

Гръмкият „политически плач“ в момента на тези две формации и техните лидери, е повече от лицемерен. Те си избраха Радев, без да се интересуват от показателния му отговор на въпроса: „Чий е Крим?“, а сега се отричат от този си избор, дори без да се извинят.

Радев: Финансите са стабилни, спекулации са, че ще се орязват заплати и пенсии. България не подкрепя доставянето на снаряди за Украйна

Служебното правителство на Радев ще изпълнява неговата воля, независимо от решенията, които взе 48 Народно събрание, за предоставяне на военна помощ за Украйна. Това е очевидно за всеки гражданин на България.

За да се спазват тези решения, е необходимо ясно евроатлантическо мнозинство в следващия парламент и редовен кабинет на най-подготвената политическа формация – ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Тези две условия са решаващи и за справяне с инфлацията, цените и другите належащи проблеми. Бъдещето на държавата зависи от нивото на политическа зрялост, която ще проявят всички отговорни парламентарни сили в 49 Народно събрание.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
947 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
И без него може

2023.03.28 | 16:34

1
Сдс е останал един кривоглед старец , където е на издръжка при борисов , крайно време е да остане само герб

2023.03.28 | 16:42

2
Тихи к урви Радев винаги ще ви бие
бобо

2023.03.28 | 16:44

3
сдс,тези продажни предатели те си знаят какво ги чака.

2023.03.28 | 21:06

4
Браво Радев! Следвай Орбан и няма да сбъркаш! Спасявай България от САЩ! Ще изгорят Европа тези малоумни кравари!

2023.03.28 | 21:06

5
Браво на Румен Радев! Нашето място е с братска Русия.
Хохохохохох :))))))))))

2023.03.29 | 04:50

6
КАКВО ОЩЕ трябва да им се даде на тия нефелници/некадърници/нескопосници/неспособници та ПОНЕ окончателно да отблъснат руснаците – КАКВО ОЩЕ.......??????? Толкова са трагикомични нашарените с портрети/цитати на Хи*тл*ер и св*асти*ки, че трябва поне едно 100 години да се преподава за тази трагикомедия... Числено предимство 10 към 1 - буквално МИЛИОНИ въоръжени до зъби, апропо с по-добро/модерно оръжие от руснаците ; Безкраен поток от влакови композиции с продоволствия - каквото пожелаят им се дава ; НАПЕЧАТОХА им милиарди, които са повече от ЦЕЛИЯ военен бюджет на Русия, апропо, тия напечатани хартии помпат и световната инфлация - фиата може да го печата 4 - тия Райх колкото си иска, но крави/прасета/кокошки и посеви с пшеница/царевица/ориз - НЕ МОЖЕ... На фона на всичко това, Специалната Военна Операция (такива бяха и Пустинна Буря и Шок и Ужас...) се води НА ТЕХЕН ТЕРЕН - апропо се ГОТВЯТ 8 ГОДИНИ трагикомиците за битка... Абе... ТРАГИКОМЕДИЯ с една дума... Да сте МИЛИОНИ, а да те бият ШЕПА затворници и старци-фермери от Донецк... И да те бият с техника на 60 ГОДИНИ... Грандиозен СРАМ и ПОЗОР за украинците и американците е това - ГРАНДИОЗЕН...
кРадев

2023.03.29 | 07:04

7
е пРезидент на решетников

2023.07.18 | 12:46

8
СДС винаги са били предатели , крадци и гробокопачи на БЪЛГАРИЯ !

Добави коментар

Водещи новини