Ангел Найденов: След 18 юли България не е същата

  • 23 юли 2012 07:53

  • 705
  • 0
Ангел Найденов: След 18 юли България не е същата
©

Вън от съмнение е, че атентатът от 18 юли е много тежък - с много загинали и пострадали.Според нас няма мотивировка за отнемане на невинни човешки животи.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП.

"След 18 юли според нас България не е същата, не само защото защото сред жертвите и пострадалите има и български граждани. Извършен е терористичен акт на наша територия, има пробив в системата за национална сигурност и кабинетът трябва да престане да шикалкави по темата", добави той.

"Трябва да бъдат назовани персонално отговорните за случилото се и да се научи цялата истина за това, имали ли са българските власти информация за подготвян атентат. Трябва бързо да се направи анализ на случилото се и да предприемат съответните мерки, за да не остане убеждението, че в България чужденците се посрещат с взривове", каза още Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
705 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини