Ангел Найденов: За атентата има и политическа отговорност

  • 20 юли 2012 11:28

  • 739
  • 1
Ангел Найденов: За атентата има и политическа отговорност
©

Тежкият терористичен акт в Бургас превръща в реалност една тежка действителност. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Каква е оценката на нашите служби за сигурност и какво е предприето? В състояние ли са службите да отговорят на съвременните заплахи, попита Найденов. По думите му е необходим обективен анализ, за да се извлекат поуки от инцидента. Според него увереността на хората в сигурността на държавата ще бъде върната чрез бързи и адекватни действия на компетентните органи. Трябва да се анализират предприетите реформи, за да се види дали са адекватни те.

Има терористичен акт на наша територия и това означава, че има пробив в мерките за сигурност. Има персонално отговорни и виновни за това. Но има и политическа отговорност и тя пада върху вас, господин министър-председател.

Последвайте канала на

739 1

Коментари 1

Добави коментар
Boss

2012.07.20 | 17:10

1
То изобщо в БГ няма мерки за сигурност - за к'ви пробойни идва на реч? Към модераторите (те си знаят): ПОЗДРАВИ НА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ВИ!

Добави коментар

Водещи новини