Георги Кадиев: Столична община спонсорира дарител на ГЕРБ

  • 19 юли 2012 13:20

  • 960
  • 1
Георги Кадиев: Столична община спонсорира дарител на ГЕРБ
©

Общинският съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че фирма, която е дарявала пари на ГЕРБ за предизборните кампании се спонсорира от Столична община, предаде БТА. Става въпрос за автобусната фирма "Карат- С" .

Повод за острото изказване на социалиста, даде решението на общинарите да се прекрати договорът между "Карат-С" и Столичната община, а автобусите на фирмата да се прехвърлят към "Столичен автотранспорт".

Съветниците дебатираха върху предложението около час. В основата на противоречията им бяха 3,6 млн. лв., които трябва да се заплатят като лихва за забавеното изплащане на 10 млн. лв., които столичната община дължи на частния превозвач. В момента той изпълнява превоза по 16 линии с този договор, които са главно крайградски.

От БСП са против изплащането на лихвата. Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от БСП посочи, че с плащането на лихвата излиза така, че "спонсорът на ГЕРБ се спонсорира от Столичната община", а Орлин Алексиев от ГЕРБ посочи, че лихвата е заради неизплащането на дължимата сума за извършения превоз на пътници.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
960 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
dada

2012.07.20 | 09:46

1
кво толкова е станало, 3,6 млн.лв. лихви. ами вие кво искате .фандък ли да пускат:::))))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини