Янаки Стоилов: Организираната престъпност в България е уникална за ЕС

  • 19 юли 2012 08:30

  • 1185
  • 2
Янаки Стоилов: Организираната престъпност в България е уникална за ЕС
©

Има основание за вот на недоверие след доклада на ЕК. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ Янаки Стоилов, депутат на ПГ на Коалиция на България.

Организираната престъпност в България е уникална за ЕС. Тя представлява 5 процента от БВП и има огромно влияние в управление на страната, а това е мафия, категоричен бе Стоилов.

Стоилов отправи обвинения към провокативната и национално безотговорна политика на българското правителство. Той обвини българските официални представители в небалансирана външна политика и неотстояване на българските национални интереси. Депутатът даде примери за твърденията си с поемането на твърде големи рискове с позициите на България към гражданската война в Сирия, позициите за Ирак и Афганистан. Той призова за външна политика, осигуряваща повече сигурност и по-малко рискове.

Последвайте канала на

1185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kaspar

2012.07.20 | 09:45

2
КВО СТАВА БЕ ,КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПЛЪХОВЕ ИЗЛЯЗОХА ОТ ДУПКИТЕ И ЗАПОЧНАХА ДА ПИСКАТ ГЛУПОСТИ , НА ЛЯВО И НА ДЯСНО ......НЯМА ЛИ ОТРОВА ЗА ТАЯ СМРАД

2012.07.20 | 09:44

1
За съжаление, това момче така влезе в политиката. Ближеше една хубава кака-Петя, и стана политик. В това няма нищо лошо, но сега-вече прошарен, явно ближе мюсюлмански гъзове на които като отговорен другар да подаде ръка. В Сирия убивали мирни жители?-Нормално. Др,Сталин?????А Др. Живко отглеждаше прасета. А Боко и Цв.Цв, и някой си Плевналиев осъждат войната в Сирия.

Добави коментар

Водещи новини