Костадин Паскалев коментира списъка „Магнитски“ и защо Румен Овчаров е в него

  • 10 февруари 2023 17:53

  • 2221
  • 2
Костадин Паскалев коментира списъка „Магнитски“ и защо Румен Овчаров е в него
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Инфарктно заседание на Националния съвет на БСП се провежда на „Позитано“ 20. Знакови членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са били отстранени заради различното си мнение от това на ръководството на партията.

Всичко по темата:
Новите санкции "Магнитски" 102

„Това, което се случи днес на заседанието на пленума е същото, което сме виждане – липса на диалог, демонстрираха непоносимост към хората, които имат различно мнение. Тези членове бяха предложени дори за изключване. Сред тях съм и аз. Общо над 20 човека, сред които Петър Мутафчиев, Дора Янкова, Емилия Масларова“. Това заяви Костадин Паскалев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Имаше предложение от Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в всички членове, които не се бяха регистрирали миналия път да бъдат предложени за изключване от Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в. Тази точка обаче беше изтеглена“, допълни той.

САЩ обявиха нови санкции по "Магнитски": В списъка са Владислав Горанов и Румен Овчаров

По думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се превръща в авторитарна партия.

„Не е важно какво мисли вътрешната опозиция в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а избирателите. Това не се харесва от тях. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има тежки проблеми“, призна социалистът.

В този момент стана ясно, че САЩ са разпространили нов списък със санкционирани българи по „Магнитски“.

Знаковите имена в него са Владислав Горанов и Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

Костадин Паскалев коментира името на един от политиците, който е от най-ярките имена в БСП: „Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в е един от най-явните поддръжници на Корнелия Нинова. След като някаква държава се занимава с хора, които са забогатели не особено честно, не е добре за държавата“.

„Думите на Корнелия Нинова, че били поканени другите леви партии да водят диалог с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – това е лицемерие. ДПС и ГЕРБ по-леви партии ли са? „, пита Паскалев.

„Може би утре ще има продължение на освобождаването на партийни членове. Очаквам да има скандали. Знам, че се подменят делегати на Конгреса. Според мен са подменени между 60 и 70 делегати. Няма мотив за това, било решение на ръководството. Подменени са всички преброители на конгреса“, разкри той.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2221 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2023.02.10 | 18:34

1
Комунистите каквато и партия да направят си остават комунисти.

2023.02.10 | 18:45

2
А герб сте най-низшето ниво комунисти - охраната, биячите, ибриконосците и хигиенистите.

Добави коментар

Водещи новини