Централният съвет на ДПС ще заседава днес

  • 03 февруари 2023 12:02

  • 387
  • 3
Централният съвет на ДПС ще заседава днес
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се събира в този час за пръв път от три години в столичния хотел "Рамада", съобщиха от пресцентъра на партията.

Ръководството на "Движението" ще постави началото на подготовката си за изборите, като реши по какви критерии ще се изберат кандидатите си за вота на 2 април.

Ще направят и анализ на предишната си предизборна кампания, как трябва да протече предстоящата и какви са очакванията им за следващите избори. Очаква се да бъде приета и декларация с решенията им.

След края на събранието лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, ще даде пресконференция.

Карадайъ: Хората не искаха нови избори, а да решим проблемите им, но се провалихме

Това е първият Централен съвет на партията от началото на пандемията от COVID-19, който се провежда на живо.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
387 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Герлово

2023.02.03 | 14:32

3
Карадайъ, "" маймун гьозини ачтъ "" , умните,образованите млади и на средна възраст генерация турчляги вече не ви е...ат,защото разбраха по-вече от 30 години тоталитарната и репресивната ви партия ДПС с нищо не промени живота им в нито една област към добро,. а вие от долно ниво -кмет на населено място от ДПС и нагоре ,кмет на община от дпс,председател на общ.съвет от дпс,областен председател от дпс,депутат от дпс,член на цс на дпс и член на оперативното бюро и ГЕНЕРАЛИСУМУСЪТ--- ДОГАН - доносник,агент всичките станахте бейове,аги,паши,чокои,чорбаджии .младотурците 80% не ви подкрепят затова се обърнахте за гласове към българите и те фурнаджийските лопати ,глупавите се захванаха на вашите прийоми.
Въпрос

2023.02.03 | 12:46

2
Абе, Карадайрето! Абе, лакей долен на сарайския ви султан, заробил във второ турско робство нещастната не държава, я да ни обясниш бе, мазно нищожество, какво прави на "Закуската" твоя Хамид Хамид, който във всяка нормална държава още щеше да търка наровете на на софийския затвор? КОЙ го покани и КОЙ го изпрати?! Да не би да е там, за да защитава вашето уродливо туловище Пеевски от американското правосъдие?! А и не само него, понеже се чува, че в новия списък "Магнитски" ще фигурират още някои ДъПъСарски имена!
????

2023.02.03 | 12:24

1
Що е ТО "дпс",според КОНСТИТУЦИЯТА?????????????????

Добави коментар

Водещи новини