Иван Костов: Росен Плевнелиев смекчи доклада на ЕК

  • 17 юли 2012 08:14

  • 3078
  • 7
Иван Костов: Росен Плевнелиев смекчи доклада на ЕК
©

Ще продължи мониторингът над България заради несправянето на страната ни с организираната престъпност, което е показателно какво ще пише в евродоклада, заяви в сутрешния блок на БТВ лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

По думите му, причина за това е лошата политика на ГЕРБ, която се води.

Костов заяви, че е убеден, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е допринесъл за по - меките формулировки в доклада на ЕК за  България. По думите му, първоначално Еврокомисията ни е готвила много по - тежък удар с евродоклада. Тъмносиният лидер заяви, че има от различни източници информацията си.

Лидерът на ДСБ е категоричен, че една от основните причини  е липсата на реформа в съдебната система и наличието на слабостите в съдебната система.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3078 7

Коментари 7

Добави коментар
Rok

2012.07.17 | 16:47

3
Този не тъмно син,а тъмно черен МАНГАЛ изобщо не трябва да се говори за него,камо ли да му обсъждаме думите.Абсолютен интересчия,цигански манталитет,наглец,продажник и т.н.

2013.01.13 | 11:03

7
Съгласен, изобщо не го слушам тоя мавър, който разпродаде държавата и унищожи икономиката ни. Каквото и да се говори за комунистите, те са построили цялата икономика и тоя дойде и всичко заличи, затова сме сега на това дередже!
SS

2012.07.17 | 16:46

2
О, Ванка, жив ли бре?!
ss.BB

2013.01.13 | 11:03

6
ЖИВ бре бай онзи. По времето на този "мангал" бе вкаран в затвора дон цеци - помилван след това от Гоце и работил на местните избори за бойко.Не знам Костов колко е крадец но знам, че той и правителството ръководено от него спасиха една държава в Европа от фалит и положиха основите за възхода на една нация. Това, че " нацията " а може би и Вие се вързахте на ДПС, ДС,БСП-БКП , царя, Бойко, Кунева,РЗС Евророма и Атака и доведохте страната ни до това незавидно положение да делим последното място в Европа с АЛБАНИЯ . НАРОДЕ ? ? ? И аз не го харесвам но той посмя да скочи както на американци така и на руснаци и монополистите. Това предизвика разбиването на ДСБ и синята коалиция от герб, мазньото Баерли и П. Стоянов. Някой ден много хора ще оценят смисъла и действията на синята коалиця но времето назад се връща само с часовниците. Да не забравяме кадровият състав на партия ГЕРБ: Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева –партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов - син на секр етар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски- първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева –дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
NO ONE

2013.01.13 | 11:02

5
за садебната системе е прав.....трябва да е в затвора а не в парламента
Стефан

2013.01.13 | 11:02

4
Колкото и простотии да изпишете против Костов, които всъщност не престават да се пишат от 2001 насам, той си остава най-добрият български политик и държавник! Той е икономист от високо ниво, за разлика от Борисов и Цветанов, които знаят само да се оправдават с другите. По-добре спрете да пишете небивалици и се замислете над думите ми!
Fifi

2012.07.17 | 15:45

1
Кой знае какво е трябвало да прави Плевнелиев,за да се стигне до това смекчаване на доклада :)))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини