Вежди Рашидов беше приет за лична среща от папа Франциск във Ватикана

  • 25 януари 2023 17:10

  • 645
  • 4
Вежди Рашидов беше приет за лична среща от папа Франциск във Ватикана
© НС
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Народното събрание Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко беше приет за лична среща от Негово Светейшество Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март във Ватикана. Тя се проведе в рамките на специалната проповед на папата по повод последния ден на Седмицата на християнското единство, съобщиха от пресцентъра на НС.

По време на разговора председателят на Народното събрание пожела на Негово Светейшество много здраве и сили в мисията му за постигане на мир по света. Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко поднесе на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март поздравите и уважението на българския народ. От своя страна Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март благослови Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и целия български народ и пожела да бъдем заедно в работата и молитвите си за мир и благоденствие. 

Председателят на НС Вежди Рашидов разговаря с председателя на Сената на Италия Иняцио Ла Руса

Председателят на Народното събрание Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко поднесе като дар на Негово Светейшество Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март копие на съд от Вълчитрънското златно съкровище. Подаръкът представлява съд, съставен от три бадемовидни тела, свързани помежду си с тръбички и с една обща тройно разклонена дръжка, така че да образува система от скачени съдове. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
645 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
софия

2023.01.25 | 17:28

1
аби турчино ще отровиш папата бе
Рапунцел

2023.01.25 | 17:36

2
Защо не е казал на папата, че е мюсюлманин?
рязаният

2023.01.25 | 17:42

3
турчино не дъхай на папата ще умре от теб
Фен

2023.01.25 | 17:52

4
Мерзавец

Добави коментар

Водещи новини