Министърът на икономиката обяви дали е получил покана за следващия служебен кабинет

  • 22 януари 2023 13:00

  • 901
  • 1
Министърът на икономиката обяви дали е получил покана за следващия служебен кабинет
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Не съм получавал покана да бъда част от следващия служебен кабинет, каза служебният министър на икономиката и индустрията Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет по време на отчета за дейността на ръководеното от него ведомство. 

Не са водени разговори с президента Румен Радев, но ако получи покана да бъде министър в следващото служебно правителство и разговорът с държавния глава е положителен, Стоянов ще приеме.

Картите за градския транспорт за ученици и пенсионери ще поевтинеят

В събота държавният глава съобщи, че Гълъб Донев отново ще бъде министър-председател в следващото служебно правителство.

„По никакъв начин не искам да бавя вече нещата. Ясно е, че се върви към избори и трябва възможно най-бързо да имаме редовно правителство и решение най-сетне на политическата криза“, посочи Радев.

Той се въздържа от коментар за състава на служебното правителство, тъй като заяви, че му предстои разговор с всеки един от служебните министри до момента. 

Последвайте канала на

Калина Христова
901 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.22 | 17:32

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини