Георги Георгиев (ПП): Имаме идейни различия с БСП и това е причината да не отидем на лидерската среща

  • 19 януари 2023 17:43

  • 501
  • 1
Георги Георгиев (ПП): Имаме идейни различия с БСП и това е причината да не отидем на лидерската среща
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Скандалът "Nexo" е още в началото. Тепърва ще излиза информация по него и това не е причината ние от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) и ДБ да не отидем на лидерската среща, организирана от БСП. Причината е, че имаме идейни различия. Темата "Nexo" е политическа атака. КПКОНПИ вече трябва да извършва проверка, но темата за обезпечение на криптовалута е много сложна и нямаме нужните закони. 

Това каза в предването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от ПП Георги Георгиев. 

ПП няма да подкрепи правителство с мандата на БСП

"Преди месец гостувах във вашето предаване и призовах прокуратурата да се самосезира за действията на регионалния министър Шишков. Прокуратурата не го направи и това е причината аз да я сезирам. Подал съм три сигнала за нередности. Първият е за строежа на АМ "Хемус". Министър Шишков е направил междиини плащания по договори, които трябва да бъдат обявени за нищожни. Вторият сигнал е за пътя Мездра-Ботевград. Договорът там е сключен така и обществената поръчка е направена така, че да се плаща след завършването на пътя и се види качеството му. Министър Шишков обаче е платил и по този договор. Третият сигнал е, че е платил пълните договори за ремонт на определени пътища, които самият той през 2021 година е обявил за невалидни. Прокуратурата трябва да се намеси и да потърси отговорност за неправилното разходване на държавни средства", категоричен бе Георгиев. 

Георги Георгиев (ПП) оптимист: Рано е да се говори за нови избори, всички партии разбират, че трябва да има кабинет

"Моят подход към политиката не се е променил. Правя това, което съм правил винаги - изпълнявам обещанията, които съм дал на избирателите си. Днес по мое предложение единодушно бе прието да изслушаме министър Шишков в Комисията по превенция и противодействие на корупцията по темите, които изредих", разкри още той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
501 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.19 | 23:20

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини