Ваньо Шарков: Има чужди интереси десницата да бъде в незавидно състояние

  • 16 юли 2012 09:16

  • 1221
  • 1
Ваньо Шарков: Има чужди интереси десницата да бъде в незавидно състояние
©

Загубилият избора за лидер на СДС Ваньо Шарков не скри в ефира на БНР огорчението си от загубата.

Той изтъкна в предаването "Преди всичко", че разликата е само от 100-150 гласа. „Съжалявам за две неща - едното е, че дадох надежда на младите хора от СДС, че заедно можем да променим СДС и другото е, че на опонентите ми се наложи да използват доста гнусни манипулации срещу мен, но това си е за тяхна сметка. Ако спечеленото с лъжа дава някаква сила, а не те прави зависим, е въпрос на разбиране. Аз не го разбирам така”, каза още Ваньо Шарков.

„На СДС му предстои да докаже правотата на тезата, която беше изправена срещу мен, че сами сме по-силни, отколкото обединени. Никога не съм вярвал в тази теза, продължавам да не вярвам”, допълни той.

Според Шарков, има интереси на други политически сили и на икономически групировки, десницата да бъде в такова незавидно състояние. Той се усъмни в честността на кампанията, но заяви, че няма да оспорва избора на Емил Кабаиванов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1221 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.07.16 | 19:57

1
Всичко създадено от държавна сигурност си............................ Съжалявам че аз много вярвах.Едва ли някой скачаше повече от мен.Но от Костов разбрах че ЧЕРВЕН ЧЕКИСТ е до гроб! Ние хората сме добри. Не сме като комунистите. Няма да Белене и Скривена. Няма народен съд. Умрете си боядисани както ви харесва!

Добави коментар

Водещи новини