Зарков: Радев прояви трезва преценка с третия мандат в ръцете на БСП

  • 18 януари 2023 09:18

  • 524
  • 5
Зарков: Радев прояви трезва преценка с третия мандат в ръцете на БСП
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на прояви трезва преценка и здрави нерви, връчвайки мандата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това коментира в предаването „Още от деня“ на БНТ служебният министър на правосъдието и бивш депутат от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

Според него не би трябвало получаването на третия проучвателен мандат за съставяне на правителство да е изненадало БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в последните дни заяви, че има ясен план и заяви желанието си да получи този трети мандат. Всъщност две бяха партиите, които най-отчетливо заявиха амбициите си за трети мандат – това беше БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, от една страна, и „Демократична България“ – от друга, каза Зарков.

Каквото и да се изговори в последните дни, очевидно е, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е запази най-много опции за различни варианти в кабинета, докато „Демократична България“ се ограничиха с това да заявят, че единствената възможност според тях е сътрудничество между ГЕРБ и „Продължаваме Промяната", с тяхното посредничество. Това очевидно не е възможно, добави още той.

Според Зарков единствената възможност за реализиране на мандата, макар и малка, е на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Казах, че президентът е проявил здрави нерви, защото тази му постъпка показа, че той е способен като държавник да превъзмогне доста неща, казани по негов адрес през последните месеци от страна БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, коментира още Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

Янев за третия мандат: 12 депутати трудно щяха да бъдат чути от другите в НС

Според него с този ход президентът Радев е върнал БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е там, където ѝ е мястото – в центъра на политическите събития. И аз се надявам много тя да се задържи там и това зависи от следващите дни, добави той.

Зарков заяви, че е рано да коментира въпроса дали би се кандидатирал за лидер на социалистическата партия на предстоящия конгрес.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
524 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
келеш

2023.01.18 | 21:10

5
Само това популистко идиотче ли не знае, че шансовете на БСП за правителство са нулеви! Пълно дебилче!
PaulaFox

2023.01.18 | 15:42

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.18 | 10:17

3
радев и каскета нагласиха нещата така, че мандат да не отиде при ДеБъ, за да може тиквоча да лъже как той имал най-добро желание, но не станало.
аз

2023.01.18 | 10:11

2
Поредната глупост ,която изтърси-даде го на БСП щото никой няма да ги подкрепи -!!!
Kris

2023.01.18 | 09:32

1
Много противен комсомолец

Добави коментар

Водещи новини