Цялата организация на ИТН в община "Марица" напуска

  • 16 януари 2023 13:21

  • 3338
  • 11
Цялата организация на ИТН в община "Марица" напуска
© Novini.bg/ Canva

Цялата организация на политическа партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в община "Марица" напуска. Това съобщи единият от учредителите ѝ и координатор - Петър Какалчев. 

Той отбелязва, че причината за раздялата е неговото отстраняване от страна на Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. По думите на заместващия го координатор това е решение от София. Какалчев посочи, че резултатът на изборите е задоволителен и че това е политически бизнеспроект, който стартира, за да прекара референдум.

Нов удар по Слави: Лице на ИТН отиде в БСП

"Необходими са "послушници", които да събират подписи и да работят за шепа хора на върхушката", сподели Какалчев и допълни:

"Преустановяваме работата за "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", хората трябва да знаят какво е отношението на партията към нейните членове и да преценят дали да гласуват за нея".

Те са изпратили и декларация до партията:

"С настоящата декларация уведомяваме ръководството на ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и всички граждани на община Марица, че цялата структура от членове и симпатизанти на ПП Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен - община Марица напускаме партията и преустановяваме своята дейност свързана с нея. Ръководството на партията ясно ни показа, че не държи на своите координатори, членове и симпатизанти", става ясно от декларацията. 

"За наше огромно съжаление не получихме необходимата подкрепа, за да работим за благото на община Марица, въпреки желанието ни да се включим активно в промените в държавата ни на местно ниво и желанието ни за комуникация с ръководството и съвместна работа с отговорните кадри на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен това не се случи, което доведе до разочарованието ни и желанието ни да се оттеглим", пишат членовете на партията от община Марица. 

В допълнителен текст към писмото Петър Какалчев посочва още:

"Всички ние сме хора и всички грешим... Важното когато грешим обаче е дали имаме куража да признаем грешката си и да не я повтаряме. Осъзнаваме, че давахме сърце и душа за една идея и една кауза, която за други беше просто бизнес. Въпреки всичко нашите глави остават високо вдигнати, защото каквото и да сме правили сме го правили винаги водени от желанието да съградим една нова и по-добра България", пише Какалчев. 

"Уви - нашите надежди бяха попарени, но нашето желание за промяна, нашата отдаденост на идеята са все неща, които никой не би могъл да ни отнеме. Ние оставаме тук и ще се борим да има по-добро бъдеще за Родината ни, защото тя ни е само една и за разлика от други, които дълго лицемерничиха и излъгаха хиляди, ние милеем за нея", добавя Какалчев. 

"Останахме до последно в партията, таяхме напразни надежди, изгаряхме отвътре когато свои и чужди ни критикуваха. Деструктивното поведение на партията и нейните действия в крайна сметка отвориха и нашите очи или както се казва “По-добре късно отколкото никога", става още ясно от написаното. 

"Ние искахме да сменим системата, да нормализираме положението в страната и точно за това предприехме тази последна и категорична крачка, не бихме могли да вървим срещу самите себе си и да предадем идеалите си заради болните амбиции и задкулистни игри на шепа хора!", завършва текстът на Петър Какалчев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3338 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2023.01.16 | 22:04

11
Чалгари. И тн. Вече сте където ви е мястото - на бунището на историята.
PaulaFox

2023.01.16 | 18:30

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
1

2023.01.16 | 14:30

5
Да ти обадя, "мамичката ти боклук продажен", че съпартийци на Тренчев, основателя на Nexo, са били "Къдравата Сю" и политическата проститутка Цанка, позната и като Бик Томовия! А СИКаджийският им главатар е бил съдружник с татко му на Тренчев - щатен служител на ДС, в няколко фирми! Та, да коментираш този факт? Или сливи заседнаха в мръсната ти уста?
кажи

2023.01.16 | 15:31

9
кои партии са взимали пари от нексо маймуно мръсна ... ще ви е.бем у помиярите скапани гробокопачи на България ... и тояа също е ясно на всеки вече, всички от реформаторски блок и сега от дай бг родителите са им от номенклатурата преди 89-та, а те първи евроатлантици ... сган мръсна безродна слуги на чужди интереси
така ли

2023.01.16 | 15:28

8
казаха от бивол и бърд поръчковите "разследващи" на кръга капитал... аз знам, че и буци е в схеми, партиите на олигархичния кръг капитал са същите шарлатани ... ще ви изринем безродници рано или късно, това офче стадо ще се усети
ДДДД

2023.01.16 | 15:00

7
Бойкот на Метрото докато не върнат Месечните Абонаментни Карти, Бойкот на Автобуси Метро докато не върнат Месечните Абонаментни Карти!!!
4

2023.01.16 | 14:32

6
Да, има, двама са - Простак Тошко Хаджията с каруцарския и селяндурски език ,и Балабана Джебчията! Други няма! Митевата им чалгарска слугиня и ефенди Каримански "деликатно" се оттеглиха!

2023.01.16 | 14:29

4
Ама то има ли още луди при тоя помияр?
палячо

2023.01.16 | 13:25

1
айде към партиите спонсорирани от нексо мамичката ти и бок.лук продажен

2023.01.16 | 13:51

3
Той беше спонсориран от един череп в дубай :)
Емѝ...

2023.01.16 | 13:35

2
То само изкукали още ходят след учиндолския наркоман откак оня си легна с тиквоча и ДПС и послугува на Митрофанова.

Добави коментар

Водещи новини