Митов слушал участие на Кирил Петков: Бях на път да получа апоплексия

  • 12 януари 2023 13:28

  • 1937
  • 9
Митов слушал участие на Кирил Петков: Бях на път да получа апоплексия
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Опитах се внимателно да изслушам интервюто на Кирил Петков тази сутрин и признавам, че бях на път да получа апоплексия. По реакцията на медиите виждам, че повечето от тях са били в същото положение, тъй като тълкуванията на изреченото са диаметрално противоположни. Това написа във Фейсбук Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Ако третият мандат отидел в БСП, щял да разговаря с тях, но имали различия. С ДБ нямал различия, но не можел да им гласува кабинет, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в даде своята подкрепа. А може би щял да гласува за съставяне на правителство с мандат на ДБ, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нямат свои представители в кабинета. Но било много важно "здравите сили" да се обединят в следващия парламент. Пък и много се зарадвал на песента за Лена.

Кирил Петков: Песента за Лена мен лично много ме зарадва, обществото заби шамар на Слави

Какво точно възнамерява да прави по-скоро ще трябва да научим от Делфийския оракул.

Но пулсирането в слепоочията ми се увеличи драматично, когато г-н Петков с усмивка и без капчица свян обяви, че вчерашното му фиаско с обаждането на гръцкия енергиен министър било преувеличено и резултат от завист и ревност на действащия български служебен министър.

Подход на амбулантен търговец - ако не успее да ти продаде прахосмукачка, то поне трябва да ти пробута дръжка за прахосмукачка. Липса на какъвто и да било изграден вътрешен механизъм за саморегулация и самооценка.

Едно обаче е ясно - ПП ни бута към избори. Говорят за следващия парламент и някакви "здрави сили", напълно в стилистиката на незрелия социализъм. Останалото словоблудство е несръчен опит да се прикрие реалната цел. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1937 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.01.12 | 17:14

9
Киро наркомана не знае какво говори. Бръщолеви разни небивалици, но проблема е че и той не си вярва. Трябва да му се намали белото.
Гост

2023.01.12 | 16:10

8
Киро простия е най големия крадец в българия при ставри

2023.01.12 | 15:09

7
Бойко Борисов живее живот под наем,той знае че един ден ще бъде в затвора.Сега рита бута блъскасе тормозисе някак да оцелява,чрез гн Гешев.Много муе трудно и за това,хвърля огробни суми пари да е на свобода дае на бял свят и да вижда слънце.Но винаги му е в умът че щее в затвора един ден.Той си знае,това живот лие,питам за приятели.
Мери

2023.01.12 | 14:07

1
Митов, из..рода, на у .родите
ВУЮ

2023.01.12 | 15:03

6
МЕРИ И ЗА СВИРКА НЕ СТАВАШ!!!!
Ива

2023.01.12 | 14:07

2
Искам да се запозная с майката"юначна",която е родила из..рода на у..родите Митов, а защо не и с останалите герберастки майки...
ВУЮ

2023.01.12 | 15:02

5
ИВЕ ДУХАЙ ГО!!!!

2023.01.12 | 14:38

4
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИ ТТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МИТОВ СИ Е ЛИЧНО НЕГОВА РАБОТА
Хм...

2023.01.12 | 14:13

3
Един от малкото си който се чувства така при гастролите на просто Кирето в услужливите телевизии. А че си от малкото го доказват резултатите от изборите. Ако отчитаме броя на гласувалите за този измамник , а преди него и за царя на чалгата от Учиндол , явно голям процент от българите не ползват сивото вещество в главата си , или то е в минимални количества. .... Е , поне няма да получат инсулт.....

Добави коментар

Водещи новини