Камбарев, ПП: Ако третият мандатоносител говори за мандата - има шанс

  • 10 януари 2023 11:27

  • 839
  • 1
Камбарев, ПП: Ако третият мандатоносител говори за мандата - има шанс
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Да изчакаме да видим на кого ще бъде връчен третия мандат и той какво ще направи. Гледайте говоренето на мандатоносителя, ако е насочено към мандата – има шанс (за съставяне на кабинет), ако е към други теми – не. Това заяви Михаил Камбарев от „Продължаваме промяната” в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„При когото и да отиде мандата, сме готови да говорим за поставяне на политики”, каза Камбарев и веднага уточни: „Ние в кабинет с ГЕРБ няма да участваме, както сме заявили още в нощта на изборите. С някои принципи няма да правим компромиси – Пловдивския панаир бе подарен с участието на ГЕРБ”.

За начина, по който да бъде съставен кабинет, той каза: „Съставя се една програма с ясни политики. Едно е говорено, друго е на действие. Дали ще подкрепим кабинет, с кого ще е – ще видим”.

Венко Сабрутев: Не са основателни опасенията за кабинет между ГЕРБ и ДПС при следващи избори

Без политически лидери по-възможно ли е да имаме редовен кабинет? Експертен кабинет е невъзможен сега. Да не залитаме отново в онази реторика за експертен кабинет, защото експертите са подкрепени от политици. Първо да говорим за политики, за важните теми”, призова Михаил Камбарев.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
839 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анонимен

2023.01.13 | 13:07

1
ПП лъжците=Плана е подписан август 2022 и тогава имаше война защо подписахте за затварянето на ТЕЦ овете,сега викате други са виновни-лъжци и некадърници.

Добави коментар

Водещи новини