Христо Иванов посочи само как може да сработи политически кабинет

  • 10 януари 2023 08:28

  • 1722
  • 8
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

"Политически кабинет и правителство може да сработи само, ако няма политически лидери в него". Това мнение изрази съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в ефира на БТВ.

По този начин той задочно отговори на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че не иска да е премиер. 

Според него ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в леко се уплашиха и трябва да отговорят с „да“ или „не“ за конституционната реформа на прокуратурата. Те бягат от този въпрос като лош ученик от матура, каза Иванов.

Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е готова да поеме отговорността да излъчи кабинет, който ще може да реши 5 големи национални задачи. Ако отидем на нови избори, поставяме под съмнение задачите, които завършват архитектурата, за които всички мечтаем – европейска България, посочи Иванов. 

Венко Сабрутев: Не са основателни опасенията за кабинет между ГЕРБ и ДПС при следващи избори

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския посочи още, че ДБ може да изиграе ролята на моста между партиите. Ние сме готови да застанем в средата на бойното поле, в което всички се замерят и да заемем ролята на посредника, подчерта Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Ако няма правителство ще изпуснем Еврозоната и ще се простим с нея, предупреди той.

ДБ няма да иска подкрепа от никого, а ще се опитат да съставят правителство, ако третият мандат отиде при тях. ДБ никога не са прекъсвали диалога с партиите по важните политики за страната. Който получи третия мандат за съставяне на правителство трябва да търси доверието на големите политически сили, за да получи подкрепа, добави Иванов.

Според него технически кабинет не се случил с първите два мандата за съставяне на правителство, защото партиите искат избори.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1722 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Преси

2023.01.10 | 08:37

1
Противен мазен плъх!
софия

2023.01.10 | 08:46

2
ей мазен б оклук ти голям политик стана като знам какъв беше

2023.01.10 | 08:51

3
Ченгета от бившата ДС това е ДеБъ
я пак

2023.01.10 | 09:00

4
"ДБ няма да иска подкрепа от никого, а ще се опитат да съставят правителство" и малко след това "Който получи третия мандат за съставяне на правителство трябва да търси доверието на големите политически сили, за да получи подкрепа" ... кво са тея еквилибристики от този клоун
Съсипаха държавата

2023.01.10 | 09:28

5
И умориха народа. Избори и Бойко да се връща. Нагледахме се на експерименти върху гърба на българския народ.
123

2023.01.10 | 10:17

6
В Израел след две години лутане народа отново гласува за осъдения Натаняхо и го върнаха на власт. Разбраха, че всички други за смотаняци. Историята в България е същата. По скоро да се връща Бойко защото всички други са смотаняци.

2023.01.10 | 10:21

7
Ако Христо Иванов е поне малко тарикат, сега е момента да се откачи от ПП. Да последва Нинова, иначе отива на боклука.

Добави коментар

Водещи новини