Фидосова: ГЕРБ няма алтернатива на управлението

  • 21 юни 2011 08:34

  • 1296
  • 3
Фидосова: ГЕРБ няма алтернатива на управлението
© Булфото

Това каза в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия Искра Фидосова, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

Тя каза, че мотивите на вота спекулират с данните. Тя каза, че страната е в криза и правителството трябва да запази равнището на доходите на гражданите.

„Ние не сме увеличили равнището на доходите, хората не са по-богати, но сме запазили нивата от преди две години. Ние не въведохме нови данъци и не увеличихме съществуващите данъци”, посочи още тя. Фидосова припомни, че преди две години тогавашните управляващи са отричали, че има криза.

„Тези хора похарчиха 4 млрд. от резерва неразумно. Ние сме обвинявани, че харчим от резерва- ние използваме тези пари за изплащане на необезпечените договори на Станишев. Една част отиде по проекти и те ще бъдат върнати от ЕС след няколко месеца”, каза още тя.

Според нея, вотът на недоверие е инструмент, който трябва да се използва при определени правила. „Ние чухме едни розови мечти по време на дебатите. Станишев казва, че ще създадат 200 хил. работни места, ще увеличат доходите на хората, но това е популизъм”, каза още тя.

По отношение на изрисуването на Паметника на Съветската армия тя каза, че това е направено от човек-бунтар. „Но ние трябва да възпитаваме отношение към историята. Това тук не е отношение към историята, а се е проявил бунтарски характер. Но не трябва да подстрекаваме младите хора да правят такива неща”, каза Фидосова. Според нея, тези паметници трябва да се запазят, за да може, който иска да отиде да ги види.

Последвайте канала на

1296 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ARROGANT

2018.01.04 | 10:29

3
Аксиома 3 от "Идеология на герб - ОВЦИТЕ": "Няма друг освен ГЕРБ!" Това е най твърдата аксиома! Никога, никъде, по никакъв повод и по никакъв начин не трябва да се допуска, че управлението на герб - ОВЦИТЕ има алтернатива! герб - ОВЦИТЕ са единствените и това е! От тук, до края на света!
До Arrogant

2018.01.04 | 10:29

2
Г Е Р Б ==Грабители Ексцентрици и Рушители на България ! Само едно нещо,което е казала Фидосова е верно--че действително при управлението на Сергей Станишев не е имало криза.Кризата в България я създаде и задълбочи именно само Правителството на ГЕРБ.Също имат вина за мизерията и беднотията,която се шири навсякъде из България-всички наивни,глупави и продажни избиратели от големите градове--които продължават още да подкрепят ГЕРБ !????
парламент

2011.06.21 | 19:29

1
какво е туи чудо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини