Карадайъ: Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни, е третият мандат

  • 04 януари 2023 10:51

  • 705
  • 3
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни, е третият мандат. Това заяви в декларация от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Днес депутатите откриха новата сесия на 48-ото Народно събрание. Те подновяват работата си след коледните и новогодишните празници.

Без значение какви биха били последиците за рейтинги и изборни резултати, отговорността пред обществото и бъдещето на държавата изисква да намерим решение за редовен кабинет с ясен хоризонт и конкретни задачи за изпълнение, каза Карадайъ. По думите му хората очакват от партиите да не се провалят в опита си за редовен кабинет. 

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с определи изминалата 2022 г. като безпрецедентна и посочи войната в Украйна, инфлацията и поредните неуспешни избори. Той смята, че още с избора на председател на Народното събрание политическите сили са били поставени пред изпитаните. Карадайъ подчерта отново, че хората очакват партиите да преодолеят политическата криза.

Той припомни провала на първия мандат за съставяне на правителство в рамките на сегашния парламент. Предстоящият втори мандат не дава по-големи шансове, като се има предвид еднаквия модел на първи две политически сили“, коментира още Карадайъ. Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с каза, че недоверието на обществото към Народното събрание не може да се реши с избори.

Преди следващите избори, които най-вероятно ще са предсрочни, политиците трябва да успеем да покажем нов модел на управление и нов подход за решаване на проблемите на хората, смята Карадайъ. Той посъветва партиите да извлекат поука от политическата криза през последните две години.

Нинова: Очевидно всички гледаме към третия мандат на разума

Карадайъ изрази мнение, че се е видяло, че държавата не може да се управлява от партии с месии и спасители, защото, по думите му, те са силни в създаването на лош образ на опонента, но нямат капацитет за управление. Той настоя партиите да бъдат откровени с народа и да работят за диалог помежду си. 

В началото на декларацията си Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пожела здраве и сполука през новата година, надеждата да не напуска депутатите и с общи усилия да се преодолеят кризите. Той посочи, че се навършват и 33 години от създаването на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от Ахмед Доган. Със създаването на партията д-р Доган превърна в основна философия заедността, отбеляза Карадайъ. Той поздрави всички членове и симпатизанти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
705 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2023.01.04 | 16:52

3
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: tiny.cc/ux42vz ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞От 78 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!☜☞: tiny.cc/zc7wuz ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa aнтибългapcka пacминa oт влacт! ☜☞: tiny.cc/ka1zuz ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞Дoлy мaфиятa!☜☞: tiny.cc/abx1vz ☞Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo: tiny.cc/vbx1vz ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ!☜☞: tiny.cc/x4w0vz ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИHA! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа и бpaтя Дoмycчиeви!: tiny.cc/yx42vz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: tiny.cc/2y42vz ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/4y42vz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/6y42vz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: tny.cl/OeszcxBG0 ➤Гнycнa дoлнa cвoдницa пo Caмypaйckи: tiny.cc/6b1zuz ➤ДПС е името на българската мафия!: tiny.cc/vx42vz ➤❤️Време Разделно 1987: ♦Eпизoд пъpви - «Зaплaxaтa» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи: tiny.cc/3uw1vz ➤❤️Време Разделно 1987: ♦♦Eпизoд втopи - «Нacилиeтo» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи: tiny.cc/4uw1vz ➤❤️Кoзият рoг 1971: tiny.cc/dtw1vz ➤❤️Пoд Игoто 1952: tiny.cc/htw1vz ➤❤️Васил Левски-ТВ Театър: tiny.cc/hxw1vz ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

2023.01.04 | 12:34

2
Българското Общество е захвърлено и дезориентирано в “димната завеса” “fog of war” на Русо Украинският военен конфликт, ( най големият конвенционален военен конфликт след WWII ), от двете основни Фашистки и Неонацистки Фракции които са и основните Политически Сили в България, а те са: Фракция Крайно Ляво- червено кафявите на Руският Фашизъм и Комунизъм представена от политическите партии БСП, БВ, АБВ, ДПС, Възраждане, Атака, ВМРО и др., и Фракция Крайно Дясно, нео-нацистката идеология, “апологети” на Германският Фашизъм и Национал Социализъм/Нацизъм представена от политическите партии ГЕРБ, НФСБ, ПП, ДБ, ДСБ, ДПС, ВМРО и други. “Димната завеса, F o g of war” и пропаганда че вижте “мили граждани, български” нищо друго несъществува за Вас, еждневно пропангандирана от поредица “online”, “сайтове” и медии е тежка пропаганда в която пропаганда всяка втора статия е за войната в Украйна. България е заспала в поредният сто годишен сън в който пречупените кръстове от една “човеко омразна идеология”, Нацизмът са най популярните “графити” по стените и улиците в Родината. От другата страна е митът/идеологема за Руският Фашизъм/Комунизъм. В този “дисонанс” на пропадналите идеологии на Двадесетият Век на нацизъм/фашизъм и комунизъм/фашизъм българските граждани са медиино бомбардирани със стотици статии за войната в Украйна всеки ден, за да забравят че са най-бедните в ЕС, за да забравят че са с най голям процент на смъртност в Европа и в светът, за да забравят че демографската катастрофа касае самите тях, за да забравят че тридесет годишните граждани на България когато станат на шестдесет години няма да има кой да работи за тях и да допринася за техните пенсии. Димната завеса “fog of war” която е проектирана ежедневно от българските “online” медии, представяща едно невъзможно минало на “руски фашизъм/комунизъм” и “германски нацизъм/фашизъм” като бъдеще и настояще в България. Зад “димната завеса на войната” е българската Олигархична Корупционна класа, удобно полегнала в “диван чапраз” непукизъм.

2023.01.04 | 11:29

1
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини