Станимир Илчев: Всички избори оттук нататък са цел на НДСВ

  • 15 декември 2022 14:17

  • 1147
  • 4
Станимир Илчев: Всички избори оттук нататък са цел на НДСВ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Огромен брой хора са в плен на собствените си представи и участват в поддържането на класическа българска конспиративна теория с различни версии - новата версия е страхотен заговор между Владимир Путин, Кремъл и Елеонора Митрофанова. Отхвърлям всичките бръщолевения. Млади хора с модерно уж мислене обаче се увлякоха да търсят под вола теле и да ни наричат зомбита". Това каза пред БНР Станимир Илчев, един от тримата съпредседатели на НДСВ. 

Преди дни проф. Огнян Герджиков обяви пред БНТ, че партия НДСВ се завръща в политиката и ще има готовност за участие в предсрочни парламентарни избори. 

Проф. Огнян Герджиков обяви: НДСВ се завръща

"Затова решихме да се върнем в политиката. Безсмислено е да бъдем зрители и да наблюдаваме несръчни действия върху политическата сцена. Ще има разместване и вярваме в това. Не съм сигурен, че списъкът "Магнитски" няма да има втора част и няма да видим хора, които в момента се радват на лесна слава на безупречни, патриоти и национално отговорни. При нова конфигурация в ново Народно събрание може би диалогът ще бъде възстановен и някакъв работещ консенсус ще бъде работещ", допълни Илчев и подчерта, че всички избори оттук нататък са цел за НДСВ. 

Той припомни, че НДСВ има опит и на моделирането на вътрешнопартийната среда, и на комуникацията на партията с външната среда: "Обновяваме състава си, ръководните органи, програмата, структурите си, устава си. Нищо паранормално няма в усилията на една партия, която никога не се е отказвала от своето лого, история, регистрация, да направи реконсолидация". 

Станимир Илчев определи Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов, чието политическо начало тръгва от НДСВ,  като "класически пример за опортюнисти". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1147 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.12.15 | 14:30

1
Когато народа ви повярва вие се съюзихте с червените. Няма да забравим няма да простим.
ЗА 800 ДЕНА

2022.12.15 | 14:31

2
СЕ НАС Р А Х ТЕ СИ СПОМНЯМ :)
ЧИ ФУТ А ШУЛЕВА

2022.12.15 | 14:33

3
КОГА ЩЕ ВЪРНЕ СГРАДАТА, КОЯТО ОТКРАДНА?
Електpa

2023.01.21 | 14:16

4
Как пък царистите избраха това противно и злобно старче... По интересно е, че се създава нова още по крадлива крипто коалиция Кире, Криптомир и Гнома...

Добави коментар

Водещи новини