Биков (ГЕРБ): Ако предложат по-добър вариант от проф. Габровски, ще го подкрепим

  • 15 декември 2022 08:38

  • 2125
  • 9
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Самият Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отрече това. Това е разговор на хипотези. На фона на предложението на проф. Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996, трябва да е ясно каква е нашата летва и нашата концепция. Не мисля, че г-жа Йорданова стига тази летва. Това заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в ефира на Нова телевизия във връзка с идеята Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. да бъде предложена за премиер с втория мандат, който се връчва на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

„Един от огромните проблеми е това, че от едната страна на барикадата има хора, които говорят само с абстракции и не предприемат действия. Това, че някаква медия вчера е пуснала Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. като вариант за премиер, не е конкретика изобщо”, смята той.

„Не съм съгласен с твърденията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за амнезията на гражданите. Нека намерят по-добра кандидатура от тази на проф. Габровски. Ако намерят, готови сме да я подкрепим, но не е лесно”, допълни той.

По думите му управление заедно с „Продължаваме промяната” е на ръба на невъзможното – само при някакъв катаклизъм може да се случи.

„Нямаме намерения да правим повече компромиси. Ако ще предлагат формула и персонален състав, да направят по-добра структура от нашата”, каза още той.

На идеята Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен кандидат за премиер, Биков реагира: „Не ми се струва устойчиво, с цялото ми уважение – те имат 12 депутати. Много са неясни нещата. Не знаем кой ще вземе мандата. Нека да обсъждаме фактите – вчера беше отхвърлена най-сериозната възможност за излъчване на правителство. Това беше възможен компромис и всеки да направи крачка назад. Все пак ние имаме потенциал да излъчим поне три различни правителства.”

Десислава Атанасова (ГЕРБ): Днес наблюдавахме политически егоизъм, инатлък и старт на предизборната кампания

„Ако някой си измисля оправдания защо не може да предложи правителство, това си е негов проблем. Ние, както Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, си спазваме обещанията към избирателите и няма да подкрепим ветото на Изборния кодекс”, категоричен е той.

На казуса за тайната на вота и това да е гарантирана, когато само един човек да гласува в секция или гласува само той с машина или бюлетина, Биков заяви: „Ще го обсъдим, но това никъде не се е случвало. Ще го проверим това.”

"Изборният кодекс не е библия. Той със сигурност ще бъде отварян, въпросът е дали има време за това. Аз твърдя, че сме го направили съвършен. Но ако приемем ветото, това значи още две седмици разговори за Изборния кодекс", каза още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2125 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.15 | 13:18

9
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
софия

2022.12.15 | 08:58

1
спермояд си биков
един от народа

2022.12.15 | 11:19

8
А Вие скоро ще сте пациент на онкологията За съжаление омразата води до това.
мара

2022.12.15 | 11:10

7
Винаги се респектирам, когато този обигран вече политик с доста висока експертиза в гадателствата и предположенията прави анализи и прогнози. Той през 2013г. направи много точна прогноза в своя статия: "Все по-често ще се сещаме за „Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит, а не от изключителен талант, както се опитват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща срам, че сме допуснали това унижение, което изживяхме през последните четири години. Борисов трябва да лежи в затвора." прогнозите му са на път да се сбъднат. Няма как да не му вярваме!
Николай Павлов

2022.12.15 | 10:33

6
Вчера разказа играта на Кирчо и Кокорчо,сутринта по бТВ го потвърди. Тези шарлатани,незабавно трябва да бъдат арестувани!

2022.12.15 | 09:28

4
"Другарко" Бикова а ЗАЩО ПАК НИЩО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,......................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? ТАМ, ТАМ, ТАМ е ЗАРОВЕН КЛЮЧЪТ към ШЕНГЕН!!! Така ли е "Госпожо-другарко" Нинова?!?!?!
Как защо!?

2022.12.15 | 10:09

5
Защото е Амбриаж! С това го и държи Мутрата от Банкя.

2022.12.15 | 09:23

3
ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ПОЛИЦАЙСКИТЕ НОМЕРА НА БОРИСОВ РАДЕВ НИНОВА СА МОНТАЖ ДА УСПОКОЯТ СИРОМАЩИЯТА РАДЕВ СЛАГА ВЕТО НА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА ОТНОВО ЩЕ СИ БЪДЕ ПРИЕТА НИНОВА ВЕДНАГА СЕ ЗАСТРАХОВА ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ПОДКРЕПИ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА БОРИСОВ ДА НЕ СИ И ПОИСКА МИЛИОНЧЕТАТА ОБРАТНО БОРИСОВИЯТ ДОГАНОВ ЦИРК ПРОДЪЛЖАВА СЪС ПЪЛНА ПАРА А НИЕ САМО ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА ТЕ СА ЛУТАТ СЕГА МЕЖДУ ЗАТВОРА И ТРОТОАРА

2022.12.15 | 09:10

2
Герберастията остана няколко месеца без власт и кражба и хептен изкукаха.

Добави коментар

Водещи новини