Каракачанов за проектокабинета "Габровски": Хитър ход на ГЕРБ с цел да се подготви почвата за избори

  • 12 декември 2022 17:59

  • 2860
  • 5
Каракачанов за проектокабинета "Габровски": Хитър ход на ГЕРБ с цел да се подготви почвата за избори
© Nova News
Слушай новината Слушай новината

Шансът на проектокабинета "Габровски" е никакъв, ако имаме предвид декларациите на политическите партии. Това заяви бившият военен министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в интервю за предаването "Денят на живо".

Според него, на самите ГЕРБ им е ясно, че това правителство няма да бъде подкрепено в зала. " Това е част от стратегия, която трябва да представи ГЕРБ като широко отворена формация. Хитър ход с цел да се подготви почвата за предстоящи пред март избори. Борисов, за да оцелее политически, направи неща, равносилни на унижение и национално предателство, например по темата за Македония. Бързо сменя позициите и е готов да жертва всичко и всеки, за да оцелее персонално. Винаги има цена, когато разменната монета е достойнството и националният инетерес. Ако има правителство, ще е с третия мандат.", коментира още той. 

Никола Минчев за проектокабинета "Габровски": Бивши министри от Тройната коалиция, няма да го подкрепим

"Като чуя за смяна на поколения и лица: няма магическа пръчка, с която чудотворец, бил той и Канада, ще ни реши проблемите. Когато играеш тото на всички избори, виждаме резултата. Проба-грешка. Политициите лъгаха хората дълго реме с празни обещания. Преди да влезем в НАТО и ЕС, ни обясняваха, че сега е мизерно, но като влезем, Европа ще ни дава пари, ще ни храни, а НАТО ще ни пази. На никой не му харесва, че излизането от дупката е с труд и постоянство", посочи Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

"На последните избори не съм се кандидатирал, защото реших, че след изборите през 2021 година, когато ВМВРО ги загуби, е редно да си подам оставката. Сега, когато съм по-свободен човек, говоря по същия начин, както когато бях ангажиран. Имам своите убеждения, никой не може да ми затвори устата", заяви още бившият военен министър. 

По думите на Каракачанов, България няма какво да даде на Украйна като военна помощ, защото армията ни е била пратена в трета глуха. "Армията беше разпродавана и нарязвана в последните 25 години", добави Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността

Според него, като велики сили, един ден Русия и САЩ ще се разберат, както се е случвало и преди в историята. Бившият военен министър смята, че България не трябва да се намесва. "Дори Европа няма да бъде питана, а такива като нас ще бъдат наказани. Надали руснаците ще си позволят да наказват Германия - най-мощната европейска икономика", коментира още той. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2860 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.12.12 | 21:20

5
Тоя гъз откъде изпълзя?

2022.12.12 | 19:49

4
Ей говедо мръсно!

2022.12.12 | 19:14

3
ти си воиновиен да не ни приемат в Шенген. нарече мин. председатела на държавата ЧЕРВЕНИ ФЕНЕРИ , който е омъжен за мъж , меко казано........ Холандците са злопаметни.

2022.12.12 | 18:57

2
много дръглив станал тоя
Емѝ...

2022.12.12 | 18:21

1
И кое му е хитрото?

Добави коментар

Водещи новини