Михаил Миков: Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност

  • 10 декември 2022 09:07

  • 464
  • 2
Михаил Миков: Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност. Това заяви заяви Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, бивш председател на БСП, бивш шеф на парламента и бивш министър на вътрешните работи.

БСП с поведението изгуби правото да бъде автентичния представител на лявото в България и от там руенето на по-малки формации, фрагментацията и бягството от подкрепа на избирателите, отливът трудно ще бъде наваксан, допълни Миков. 

Според него в способностите на "Продължаваме Промяната" да управлява, да прокарва политики и да приема закони са твърде минимални на фона на заявеното.

"Битката на персонажи и на образи подмени битката на идеи. Десницата е раздирана от личностни противоречия. Има скъсана връзка между избирателите и представителите на властта", допълни Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Левите по света vs. левите в БГ (или какво пък му е новото на новото у левица)

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
464 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.10 | 11:31

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Емѝ...

2022.12.10 | 10:45

1
Наздраве, алкохолик неграмотен, аре обратно в кочината.

Добави коментар

Водещи новини