Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора, Рашидов ще ги накаже, като ги наеме да му метат ателието

  • 09 декември 2022 13:05

  • 1504
  • 6
Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора, Рашидов ще ги накаже, като ги наеме да му метат ателието
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Имунитетите на тези депутати от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, които са излъчвали закрито заседание на Народното събрание, трябва да бъдат свалени и да има обвинителен акт. Трябва да има съдебен процес и при всички случай говорим за наказания – лишаване от свобода".

Това заяви адвокат Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 пред Actualno.com.

Припомняме, че депутати от парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е излъчваха на живо в социалните мрежи закритото заседание на Народното събрание, на което трябваше да се обсъди изпращането на военна помощ за Украйна.

"Наказанията за парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъдат два вида. Едното ще бъде чисто политическо, като тук включвам и евентуалното нарушение на правилника на Народното събрание, което няма да коментира, защото не виждам никакъв смисъл. Другото ще бъде поднесено на следващите избори. Но ако заседанието на парламента е закрито и на него се обсъжда класифицирана информация, то това е престъпление и наказателната отговорност е лична за всеки един депутат, които го е заснел и излъчил. Нямам представа с какъв гриф е тази информация, но вероятно е засекретена", каза той.

Хаджигенов обясни, че има и нарушение на Закона за класифицираната информация. "Там има административни санкции, но престъплението поглъща всичко това", заяви юристът.

"Всичките тези глупости и циркове, всички тези престъпления, се случват благодарение на това, че прокуратурата у нас не е прокуратура. Тя е прикриватура, работи за този и за онази. Това не е от днес, каза той.

Корнелия Нинова бясна: Крият важни неща от българския народ

Бившият народен представител засега и темата с Шенген.

"И после видите ли Австрия и Нидерландия имали икономически интереси. Не. У нас първо няма правосъдие, второ няма демокрация. Това е причината. Не нитратите в краставиците на "Капитан Андреево" са проблем, не че не са, а наркотиците, които пътуват двупосочно. Ето това е проблемът. Стрелбата по бежанците също е проблем. И после някакви депутати от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е нарушавали закона, пък било престъпление. На кой му пука в крайна сметка", заяви той.

"Те няма да бъдат наказани за това, а трябва. Защото правова държава се гради по този начин. Няма как да преследваш законни и политически цели с незаконни средства", категоричен беше Хаджигенов.

А на въпрос дали председателят на парламента ще им наложи наказание, Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 отговори: "Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ли? Естествено, че ще им наложи наказание. Ще ги хване да му метат ателието".
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1504 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Коки

2022.12.09 | 21:48

6
Дори когато е прав тоя михлюзин, пак е отвратителен!
jadnoto

2022.12.09 | 16:06

5
MRAVUNE DA KLECAM MAIKATI PROSTA
Ауууу

2022.12.09 | 14:17

4
Педал Хаджигейов пак се изходи по въпроса !

2022.12.09 | 13:42

3
HADJIGENOV UMRI AMERIKANSKA SGAN DOLNA UMRI DO POSLEDOTO TI SEME DA IZMERE VSI4KO FA6IST SLAVA RUSIA

2022.12.09 | 13:36

2
platen bokluk vij se vav ogledaloto na teb mnogo povece ti podhojda da metesh atelieto na multaka

2022.12.09 | 13:29

1
айде пак тоя мулец

Добави коментар

Водещи новини