Рашидов: България изпълни критериите за Шенген и не заслужава да бъде унижавана

  • 06 декември 2022 11:56

  • 494
  • 1
Рашидов: България изпълни критериите за Шенген и не заслужава да бъде унижавана
©
Слушай новината Слушай новината

България изпълни всички критерии за Шенген и не заслужава да бъде унижавана и обиждана по този начин. Това каза председателят на парламента Вежди Рашидов, който участва в откриването на кръгла маса в София, посветена на готовността на българската икономика за еврозоната.

Организатор на форума е Центърът за развитие и политики (ЦРП).

Българските граници се пазят добре, те са външни граници на Европа. А Европа трябваше да ни помага и въпреки всичко смятам, че българите се справихме, каза още Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

По думите му 20-50 човека в един автобус не могат да бъдат причина страната ни да бъде игнорирана. "Ако страната ни не влезе в Шенген, предстои отново един дълъг период на чакане", коментира още председателят на Народното събрание.

Рашидов: Има способни и талантливи хора, които могат да направят правителство

На форума Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко посочи, че темата за членство в еврозоната за експертите е ясна и разбираема, но за хората повдига много въпроси и е естествено в някаква степен да предизвиква тревога. Той добави, че затова провеждането на такива дискусии са важни за постигането на балансирано и ясно послание към гражданите.

Според Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко всички имат вина страната ни да бъде гледана понякога все още критично в Европа. "През тези две години много сериозно критикувахме сами себе си, всеки ден излъчвахме от сутрин до вечер грешни новини за нашата страна. Липсваше ни и по-активно отношение", посочи Рашидов. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
494 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:15

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини