Уорлик: България е финансово стабилна

  • 11 юли 2012 07:52

  • 1606
  • 16
Уорлик: България е финансово стабилна
©

Все още нямам официална дата за отпътуване, като я разбера, вие ще сте първата, на което ще го кажа. Това каза на водецата на сутрешния блок на БТВ Ани Цолова посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик.

България е една от най-стабилните държави в Югоизточна Европа, Румъния е разклатена. Така Уорлик коментира свалянето на румънския президент Бъсеску от конституционния съд. Важно е да се разграничават България и Румъния, всяка от страните трябва да се разглежда и оценява по своите собствени ценности, добави Уорлик. По думите му България в момента е фискално отговорна и стабилна, създала е основа за бъдещ растеж. Посланикът на САЩ сподели, че е оптимист по отношение на финансовото развитие на България. Според него тя е примамлива за чуждестранни инвеститори, включително американски.

Никой не иска да вижда престъпници на свобода, а всеки иска да види една ефективна съдебна система. Надявам се, че силни личности ще кандидатстват за свободните позиции във ВСС и да има прозрачност, каза Уорлик.

И в моята страна се случва да има купуване на гласове, но е добре тези хора както в САЩ, така и в България, да бъдат съдебно преследвани, коментира американския посланик.

Той сподели, че ще изкара лятото си в България, ще ходи на планина и ще язди ко0н на морския бряг.

Последвайте канала на

1606 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
a

2012.07.19 | 16:33

16
уОРрлик е най големия боклук заради който стават свинщините в нашата страна напоследък. ВЪН ПОМЯР. DUhaй нещастие .!.
Срам и позор

2012.07.14 | 19:57

15
Уорлик, вие сте една нахална личност, която не се свени да се подиграва КАКТО МОЖЕ НА НАС Българите! Мисля, че е срамно на фона този екзистенциален холокост на който сме подложени от фискално стабилните ви пъпети и човешки отрепки - м-р Дянкофф и маса Борисов да твърдите, че България е фискално стабилна! Това е равносилно на твърдението, че умрелият е починал в много силно здраве! Срам, голям срам изпитвам за вас г-н Уорлик, както и срам за мене самия, че на времето съм считал вашата нация и държава за Факел на демокрацията и Прогреса! Сега вие тука с вашето дипломатстване направихте така, че нормалено мислещ Българин не би могъл да изпитва симпатии към Американската администрация - Благодарение на вашата късогледа политика на съюзяване с най-деградиралите елементи в Българското политическо пространство! Направо не мога да повярвам, че човек, не гьонсурат като Вас може да бъде Американски посланик! Тюжно ми е и ми неприятно отвсякъде! Вие ще бъдете запомнен като човек, страдащ от болна логорея, личност опитваща се да създаде Хилосовския камък на умъртвяването на Българите, последтвом неистовата Ви пропаганда в полза на "ромското включване" тогава , когато плеяда правителства се изтрепваха да "изключват" социално, икономически, но най-вече политически и финансово Бългжарите от реалността! За безпримерното Ви нахалство да спонсорирате създаването на паметник В СОФИЯ на загиналите американски пилоти, чиито самолети са свалени в легитимни военни въздушни битки просто и дума няма да отворя защото това беше началото на края на моето америкщанско фенство!СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАШЕТО АМБАСАДОРСТВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ВАШЕ НИЗВЪЗХОДИТЕЛСТВО! Искам в САЩ да станете шофьор на такси, но и това е много предвид ив(нтелектуалната ви мощ!

2012.07.12 | 13:59

14
тоя още ли е тука бе! аз да го видя някъде, с кон или без кон..ако не ми е под ръка въздушката камъни ше метам по него.
да, ама не

2012.07.12 | 13:59

13
ще ми се този американски нахалник и пишман-дипломат мистер Ворлик, да го тура да живей въвфинансово стабилна държава със заплата 500-600 лева в продължение на 4 години, докато цените на всичко хвърчат в небесата и някой друг идиот тогава да му обяснява колко му е гот щото иначе държавата е фискално стабилна - удари Ворлик, че да падне онова гомно дянкофф, Дон Шебекбаши и целия миризлив ГРОП! Ай сиктир!

2012.07.12 | 13:59

12
"Той сподели, че ще изкара лятото си в България, ще ходи на планина и ще язди ко0н на морския бряг." Защо се хабите?? той ще язди кон на морския бряг,а вие ще гърбите като копелета,вместо да си починете от робския труд.или пък ще клечите вкъщи безработни :)
Ляля

2012.07.12 | 13:59

11
Защо с такава злоба? Да, доста странна личност е господина, но е такъв, най-вероятно, за да се опита да остави добро впечатление в народа! Че имаше изцепки, да имаше, но примерно за филма, вас какво ви интересува? Поканили са го, снимал се е, вас не са ви поканили и най-вероятно, няма да ви поканят!!! И по-добре да казва, на Америка, че тук всичко е тип и топ, пък току виж и някой е отворил завод... Да мечти, но поне има място и за надежда! ;D хайде и със здраве и не забравяйте, че тази жега в комбина със злобата ви, може да ви убие! =]

2012.07.12 | 13:58

10
Някой, поддръжник е минал и е нацвъкал по един минус за цвят. Но хората не са тъпи и виждат такива мазни помияри какви ги надробиха и какви интереси обслужваха!
tc tc

2012.07.12 | 13:58

9
Уорлик: България е финансово стабилна а НАРОДА е финансово супер НЕСТАБИЛЕН педерунгел крив
тоне

2012.07.12 | 13:58

8
за педали като теб да
ицо

2012.07.12 | 13:57

7
Ебати ТРАВЕРСА.

Добави коментар

Водещи новини