Отново скандал в НС заради машините

  • 02 декември 2022 12:07

  • 2126
  • 11
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Отново напрежение в пленарната зала.

Повод този път стана решението, че машините вече стават "специални кутии за машинно гласуване", бюлетините от тях ще се броят на ръка, а към протоколите на секционните комисии вече няма да се прилагат протоколи с данните от устройствата, защото такива няма да има.

Като компромисно решение ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е решиха флашките на машините да останат. В тях ще се запомнят данните за гласовете. Протокол обаче няма да издават, а секционните избирателни комисии ще броят всички гласове на ръка – и тези от хартиените бюлетини, и тези от машините.

Данните от флашките пък ще могат да се ползват за сверка, но едва след евентуални жалби, а не непосредствено след края на изборния ден, когато гласовете за отделните партии се броят.

 Михал Камбарев поиска думата по процедура срещу начина на водене, но показа от телефона си клип от Рудозем. На него човек на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с държи списък, в който отбелязва кой е гласувал, каза депутатът от ПП.

Това ядоса не само водещият заседанието Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, който го скастри, че не може да говори каквото си иска по процедурите, но и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

НА ЖИВО: НС с редовно заседание, изслушват Пеканов, Алексиев и Демерджиев

Връщайки се към мястото си, Камбарев бе пресрещнат от депутати от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които му викаха и се опитваха да му вземат телефона, но Йордан Цонев ги разтърва.

"Това бе последната възможност данните от машината да бъдат прикачени към изборните книжа с надеждата да се предотвратят грешките, независимо дали са умишлени или не", скочи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и видя мотивация, която да прикрива напълно информацията от машините. "Реално вече машините почти нямат никакъв смисъл, коментира съпредседателят на ПП. Изборният кодекс стана просто една хартиена процедура, където машините не могат да отпечатат протокол като поне малка гаранция, че изборът ще е честен", каза Петков.

"Не се цели връщането на хартиената бюлетина, а убиването на машините протоколи", категоричен е Настимир Ананиев. "С премахването им се затвърждава, че се подготвят манипулации при преброяването, което ще е на ръка от хора, които ще са уморени след 12-часов работен ден."

Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава обяви: „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с връщат хартията. Тази коалиция е полудопечена до момента, защото не направиха останалата част на услугата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – да гласуват новите броячки. Срамно е, че наричащите нас лъжци, хвърлиха 80 млн. лв. на боклука.“

Той нарече това „Коалиция БЕРПС“.

Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. от“Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ смята: „Коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с отне един способ за отчитане на нашия вот. Това е една тъмна пелена върху начина на преброяване и отчитане на гласовете.“

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2126 11

Коментари 11

Добави коментар
Емѝ...

2022.12.02 | 15:30

9
Башибозука и техните еничари не могат да съберат гласове без да купуват гласове от мангалите, помните ги тях от април 2021 - "като няма кой да плаща, зашто да ходиа да гласувам".

2022.12.02 | 16:46

11
Измишльотини,празни от към съдържание.Повтарянето не е майка на знание.

2022.12.02 | 16:30

10
ПП ДБ сега ще го ду.хате мръсни долни помияри
МЕЛАНХОЛИЯ

2022.12.02 | 14:51

8
ЛОРЕР . ММММ ХХХЪЪЪМ .ДДДААА БЛЯЯЯЯЯ . ФФФФФ .ХХХХХ .
СТРАНДЖАТА

2022.12.02 | 13:09

7
Виждам, че другарите болшевики са решили твърдо да победят още веднъж ЗАПАДА като през 1989 година, този път нахранени с неговите пари хахаха

2022.12.02 | 13:03

6
ИСТИНАТА ЯДОСВА КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ

2022.12.02 | 13:01

5
ГЕРБ ДЕЙСТВАТ КАТО ГЬОБЕЛС
Теодора Андреас

2022.12.02 | 12:52

4
Нападната в Германия. Шизофрения чуване на гласове от бг помогнете
Теодора Андреас

2022.12.02 | 12:50

3
От 12 г в
Теодора Андреас

2022.12.02 | 12:48

2
От12г съм нападната в
PaulaFox

2022.12.02 | 12:28

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини