Премиерът Гълъб Донев: Предлагаме да се удължи държавният бюджет до избора на редовно правителство

  • 29 ноември 2022 19:41

  • 1587
  • 7
Премиерът Гълъб Донев: Предлагаме да се удължи държавният бюджет до избора на редовно правителство
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Служебното правителство изпълни законовото изискване до 31 октомври да внесе проектобюджет. Ние ще предложим удължаване на държавния бюджет, докато има редовно правителство, което да реализира своите политики през финансовия план на държавата. Това заяви служебният министър-председател Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Той увери, че бизнесът и гражданите могат да са спокойни, че всички цени са под контрол на регулатора и те са поносими.

Премиерът Донев увери българските граждани: Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима

„Мислим за размера на минималната работна заплата, предприели сме определени действия. Мислим и за това по какъв начин да запазим покупателната способност на българските граждани. Инфлацията за октомври месец намаля исторически с 1,1% от предходен месец“, посочи премиерът. „Гражданите могат да са спокойни, че всички цени за електроенергия, газ и парно са под контрола на съответния регулатор и правителството прави всичко възможно тези цени да бъдат поносими за българския бизнес и за българските граждани", подчерта Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.. Той прогнозира, че и цените на някои хранителни стоки ще започнат да спадат.

„Служебното правителство подкрепи Централната избирателна комисия (ЦИК) в България да се проведат едни честни избори и това го декларираха както вътрешните наблюдатели, така и международните. Те казаха, че нямат никакви забележки към провеждането на изборите с машини. Решението на парламента за промяна в Изборния кодекс и въвеждане на смесено гласуване не бих казал, че може по някакъв начин да даде тласък на избирателната активност“, коментира той за дебата около промените в Изборния кодекс. Кодът на мишините се държи от ЦИК, заяви Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. за съмненията за манипулиране на резултатите от изборите. „Гарантирам, че това не може да бъде направено и не е правено вмешателство в изборите от 2 октомври“, посочи той. 

Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. заяви още, че служебното правителство е овладяло мигрантския натиск за по-малко от месец. „Служебното правителство, вътрешният министър, "Гранична полиция" се справят успешно с това. България беше подложена на засилен мигрантски натиск, такъв, какъвто не е отчитан никога – 2015 г. беше най-големият натиск, когато за година имахме 90 000 незаконно опитващи се да преминат границата мигранти, а до 1 ноември тази година бяха 140 000 мигранти“, обясни премиерът. „Трагедия е, че има жертви от страна на служителите на полицията, но това, което прави политическото и професионалното ръководство на МВР, е да направи реорганизация на охраната на границата по начин, който да гарантира недопускането на мигранти на територията на България“, добави той. Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. каза още, че за първи път от години се прави ремонт на техниката, която е на границата, където условията и пътищата са изключително тежки. 

България отдавна е изпълнила всички технически изисквания на шенгенското законодателство, за да бъде член на свободната Шенгенска зона, смята още премиерът. „Техническата проверка, която беше направена през октомври на всички пунктове и на всички граници на България, показа, че страната ни изпълнява всички изисквания. Решението за Шенген е по-скоро вътрешнополитическо за държавите, които имат резерви към членството на Хърватия, България, Румъния“, отбеляза Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..  

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1587 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Рени

2022.11.30 | 04:20

7
Избори през чай.
Веско Григоров от град Левски

2022.11.30 | 01:54

6
Няма ли девойки , които да го ударят този гълъб с пражка ? !
Зомби

2022.11.29 | 23:04

5
Гълъбе, ех, мой гълъбе!
1

2022.11.29 | 22:21

4
Не, гарван е!
потрес!

2022.11.29 | 22:20

3
Гарване черен и зловещ! Само ако знаеш колко много сте мразени от народа - ти, червено и в червата ЗаКаПе-че и началникът ти - още по-зловещия и коварен селяндурин от Славяново, който с измама прилъга хиляди да гласуват за втория му мандат, досега да сте се гръмнали и двамата бе, Гарван черен, дето превърна Гълъбарника си във вонящ слугинаж на кремълската чудовище и дето се гласите да поднесете великата ни някога държава на тепсия на чудовището! Само че, с това ще останете в историята бе, Гарване черен, само с този си чудовищен позор!
PaulaFox

2022.11.29 | 22:06

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Баце

2022.11.29 | 20:19

1
А бе, ама тоя верно е гълъб?

Добави коментар

Водещи новини