Мартин Димитров с предложение към ГЕРБ, БСП и ДПС относно машините

  • 28 ноември 2022 10:11

  • 2643
  • 7
Мартин Димитров с предложение към  ГЕРБ, БСП и ДПС относно машините
© Нова тв

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПС предлагат отмяна на машинното гласуване, за да махнат флашките и да няма машинен протокол, а разписките да се броят ръчно. Какъв е смисълът да има машинно гласуване, но не и машинно преброяване? Това ще доведе до огромно количество грешки и сбъркани протоколи. Ако ще въвеждат хартиени бюлетини, поне да запазят машинното броене. Това каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за "Твоят ден".

"Имам предложение - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да отидат и да проверят лично разписките от машините, преди да твърдят, че има грешки. ЦИК не откриха нарушения, но нека те проверят още три пъти", призова той.

Депутатът определи като "смешни" твърденията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за това, че им е предлаган КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият. "ЦИК даваше достъп до основния КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият на всяка партия. От ДБ отидохме, а тези, които създават интриги, не отидоха. Не можаха да покажат нито една грешка от машините. Когато флашка дефектира, се появява глупав надпис "Дневникът е подправен", който IT специалистите са поставили. Трябвало е да пише "сменете флашката развалена е", смята Димитров.

Наталия Киселова: Предстоят нови избори

Според него ако "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" искат закриване на "Информационно обслужване", трябва да предложат алтернатива. "Ако нямаме проблем със сегашните машини, защо да купуваме другите? Проблемът е, че хартиената коалиция искат да няма машинно гласуване напролет. Попълването на бюлетина и после сканиране е по-добър вариант от само хартиен вот. Но кога ще се купят машините и докога ще се въведат? Бихме го обсъдили много сериозно", посочи той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2643 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
И

2022.11.28 | 10:23

1
Колкото разбира от икономика толкова може да говори и за софтуер. Ама иначе набързо се забогатя
ТИХО ККАПУУТ...

2022.11.28 | 11:32

2
ВЛАСТИТЕ ПОГВАТ КИРУ , ЗА КОДА И МАШИНИТЕ.., СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЕТО НА СВИЛЕНСКИ ЧЕ РАЗКРИ ТОЗИ ПАТОЛОГИЧЕН МОШЕНИК КИКИ РИКИ ФОКУСНИКА ОТ ХАРВАРДСКИЯ ТАВАН...
ТИХО ККАПУУТ...

2022.11.28 | 11:33

3
ВЛАСТИТЕ ПОГВАТ КИРУ , ЗА КОДА И МАШИНИТЕ.., СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЕТО НА СВИЛЕНСКИ , ЧЕ РАЗКРИ ТОЗИ ПАТОЛОГИЧЕН МОШЕНИК КИКИ РИКИ ФОКУСНИКА ОТ ХАРВАРДСКИЯ ТАВАН...

2022.11.28 | 12:46

4
А защо е развалена флашката бе тарикат?
Цъцъцъцъцъ

2022.11.28 | 13:19

5
Фъфлeщият npoтecтaнтckи nacтop, nъpвoм ga cи избъpшe ocpaния raз и чak тoraвa, ako имa oчи, ga излезе ga roвopи, npи ycлoвиe, чe тямa ga npъcka okoлнитe!
PaulaFox

2022.11.28 | 17:32

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.29 | 00:28

7
++последни думи и много плач - края на пп+

Добави коментар

Водещи новини