ВМРО: ЕК незабавно трябва да спре процеса по започване на преговорите с РС Македония за членство в ЕС!

  • 24 ноември 2022 12:01

  • 332
  • 0
ВМРО: ЕК незабавно трябва да спре процеса по започване на преговорите с РС Македония за членство в ЕС!
© Булфото (архив)

ЕК незабавно трябва да спре процеса по започване на преговорите с РС Македония за членство в ЕС! Стрелбата по българския клуб в Охрид е акт на открита, въоръжена агресия срещу България и срещу ценностите на цивилизована Европа, пишат от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1235

Призоваваме всички българи, които години наред изразяваха позицията си, че при отявлен антибългаризъм Македония не бива да бъде част от ЕС, да минат днес в 17.00 ч. пред посолството на РС Македония в София на ул. „Фредерик Жолио-Кюри“ 17 в ж.к. „Изток“ и да положат по един камък или гилза в знак на съпротива срещу антибългарската агресия и езика и актовете на омраза, плод на пропагандата в Скопие.

Българският представител в ЕП и зам.-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – нарича този акт „убийство“ в свой пост във Фейсбук.

Журналист в РСМ: Медиите се опитаха да олекотят случая със стрелбата по българския клуб

Убийство на българите, на българската идея и кауза в Македония. Неминуемо ще се стигне до физическо убийство, в това нямам съмнение, явно това е и целта на нападателите.

Защото сега, г-жи и г-да либерали и проксита на всички чужди посолства, ставаме свидетели не просто на агресия, която ескалира от години. Днешният акт на открита стрелба с огнестрелно оръжие е еманацията на антибългарщината, на варварската сърбо-комунистическа антибългарска пропаганда, насаждана 70 години в изконно българските земи на Македония. Днес тази омраза ескалира до обстрел на българска институция в Охрид с бойни патрони.

Това вече е открита въоръжена агресия срещу българска институция. МВнР написа  два реда порицание при паленето на български знамена, при свалянето на българския трибагреник от консулски сгради, палежи и заплахи срещу всичко българско отвъд границата. Но сега какво ще направи?

За нас от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа това е меко казано недопустимо. Този акт е символен за липсата на хуманност, добросъседство и каквито и да било наченки на европейски ценности в РС Македония. Затова за нас всички процедури по преговори за членство в ЕС трябва да бъдат прекратени незабавно. Или чакате да се стигне до поредното политическо убийство на човек, който е имал смелостта да се нарече българин на изконно българската територия Македония?

Ето защо още днес Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – ще направя предложение пред ЕС процесът по започване на преговори между ЕС и Северна Македония да бъдат прекратен, докато всички извършители на нападения над българските клубове в Македония не бъдат разкрити, съдени и осъдени.

Тази антибългарска, антиевропейска, античовешка държава няма място в ЕС, обявява още българския представител в ЕП и зам.-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в своя профил във Фейсбук.

Ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призоваваме наследниците на т.нар. Велики сили в навечерието на годишнината от мракобесния Ньойски договор, с който техните родители разпокъсаха Родината ни, да поправят поне една своя историческа и геополитическа несправедливост, като спрат войнстващия антибългаризъм в РС Македония със замразяване на преговорите за присъединяване на тази територия към ЕС.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
332 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини