Корнелия Нинова: Инцидентът в Полша е още един повод да настояваме за прекратяване на огъня и преговори за мир

  • 16 ноември 2022 13:41

  • 422
  • 3
Корнелия Нинова: Инцидентът в Полша е още един повод да настояваме за прекратяване на огъня и преговори за мир
© Пресцентър БСП

Инцидентът с падналата ракета на територията на Полша за нас е още един повод да настояваме за прекратяване на огъня от двете страни, за започване на дипломатически разговори и за установяване на мир. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на брифинг в парламента.

„Приветстваме въздържаната реакция на всички лидери, но продължаваме да смятаме, че предоставянето на оръжие на която и да е от воюващите страни, подклажда още повече конфликта. Повече оръжие означава повече война. Отново призоваваме световните лидери да положат всички усилия да се спре огънят и от двете страни и да започне по дипломатически път да се решава въпросът – да се търси мир“, каза още тя.

Самолет на НАТО проследил падналите в Полша ракети

Последвайте канала на

Константин Тодоров
422 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.17 | 00:35

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.16 | 14:34

2
Корн7, кажи го тоеа на митрофана и на путинарника. Къв боклук комунистически си ти.

2022.11.16 | 13:56

1
И какви преговори предлагаш, другарко? Украйна да си отстъпи земите, завладени от рашисткия диктатор ли? Мир ще има само когато оня се разкара от ЦЯЛА Украйна, което включва и Крим. И кажи на оня зеления чорап, дето го играе пРезидент на държавата ни, че не, Крим не е руски.

Добави коментар

Водещи новини