Митева: Не са ни нужни професионалните политици, а професионалистите

  • 13 ноември 2022 13:45

  • 850
  • 14
Митева: Не са ни нужни професионалните политици, а професионалистите
© Bulphoto/архив

След раздялата с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше се връща към професията си отпреди навлизането в политиката, обяви тя пред БНТ.

Тя опроверга твърденията, че завръщайки се на старото си работно място, ще повлияе на приемането на антикорупционния закон и заяви, че в момента е в неплатен отпуск.

Ива Митева отговори напуска ли ИТН и обяви: Трябва да спрем да търсим лидера и вожда, който ще ни спаси и оправи

Преди да се присъедини към редиците на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше заемаше поста директор на Дирекция „Законодателна дейност и право на Европейския съюз“ в администрацията на парламента.

В "Денят започва с Георги Любенов" Митова коментира, че в момента в политическия живот у нас има по-голяма нужда от експерти, отколкото от професионални политици.

"Сега имаме нужда от способни хора и от умните си глави. Виждате ли в политиката успешни бизнесмени, икономисти и лекари? Къде са тези хора? Не са нужни професионалните политици, а професионалистите в момента. Не трябва да се гледа дали е в ляво или дясно, а какви качества има човек", посочи тя.

По думите ѝ, ако се съберат повече професионалисти, това би я мотивирало да се върне към политиката.

Митева напомни, че е била част от екипа на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в качеството си на експерт, а не на член на партията.

"Възхищавам се на Слави като творец и човек, но имам несъгласие с някои негови действия и той го знае това. Сега си даваме време", уточни тя.

Според нея решението на парламента за предоставянето на оръжие за Украйна не е легитимно, защото този въпрос е изцяло в компетенциите на правителството.

"Сигурността на страната, вътрешният ред и ръководството на въоръжените сили е изцяло в компетенциите на Министерски съвет и е време всеки да започне да изпълнява пълномощията си така, както е по Конституция. Да спрем да обличаме решенията на правителството във власт предварително и да така да им подаваме топката", каза тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
850 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.14 | 17:50

14
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.11.13 | 22:02

13
А ти от кои си?
Рофесионалните политици

2022.11.13 | 18:32

12
трябва да създат подходяща условия за професионалистите във всички сектори.
Ма сериозно ли ма Ивче

2022.11.13 | 17:58

9
Въх ма Ивче - ма много си умна ма. Във Англия като са професионални политици а много т тях и по рождение - горната камара на лордовете - сигурно са много по зле от нас и много па бедни. Бах ти гъската.
учиндолски простак

2022.11.13 | 18:02

11
Във Англия от векове са решили проблема - има само две партии Виги и Тори. Това забравя да спомене тази патица. Във цивилизована страна чалгарска партия нама как да се появи.
Чалгата Вън

2022.11.13 | 18:00

10
Еее - ама в Англия няма чалгарски и русофилистични партии за да пречат. Пък и тази патка си продаде душата на Учиндолския простак а сега се прави на света вода ненапита.
потрес!

2022.11.13 | 17:08

8
Душата на тази с дългия нос е по-грозна от физиономията й!
1

2022.11.13 | 17:05

7
България вече е отърва от чалгарската сбирщина на Сакатия, дето не може да се наведе се наведе и да си избърше задника!! Сбирщината е изхвърлена завинаги на бунището, разложила се е и вони на леш! Затова и днес Фъфлещата им слугиня така вонеше при Мазния Гошо Любенов!
Рупчев от Брюксел

2022.11.13 | 16:50

6
Рупчев е мъжът на учиндолската фъфлеща слугиня, от чиято фамилия тя "удобно" се отказа и се писа Митева, че да заличи тесните си връзки със СИКаджията, който го назначил на сладка служба в Брюксел! И престанете да триете, модераторите! Да, повече от цинизъм е тази учиндолска фъфлеща слугиня да казва, че "се възхищава" от учиндолското сакато нищожество, което една година се гавреше с народа ни, разиграваше държавата, налагаше с потресаващо и граничещо с цинизъм самочувствие за премиери и министри кобургски лакеи - престъпници, плагиати и нищожества - измамници като "Шнорхела", изнудваше ПП за милиарди, които нищожеството Гроздю да подари на делянпеевския им началник, налагаше за шеф на БНБ компрометиран и със срамна биография сарайски кандидат - ефенди Каримански, проваляше всякакви опити за съдебна реформа и борба с корупцията, с две думи - изпълни "мисията", с която сарайско-банкянските мутри и мафиоти като него пратиха чалгарската му сбирщина в парламента! Да се "възхищаваш на най- зловещото чудовище в новата ни история, причинило стотици милиони излишни разходи на държавата, измамило хиляди хора с лъжи и простащина, провалило три парламента и свалило работещо правителство е повече от цинизъм, повече от наглост! Освен ако става дума за болен мозък!

2022.11.13 | 15:12

5
Само идиоти ли влизат в политиката. Явно трябва да имаш определено ниво на увреждане , за да станеш политик.
макс

2022.11.13 | 15:03

4
Доста глупости наприказва тази Митева, но това за нея не е нова. Забелязвам, че говорният ѝ дефект се е засилил, а умствената недостатъчност също!
Да

2022.11.13 | 14:57

3
Технически е права, на практика става ИТН.

Добави коментар

Водещи новини