Тома Биков се нахвърли на ПП: Кадровият ви потенциал не е достатъчен и за пет комисии

  • 02 ноември 2022 11:00

  • 1557
  • 12
Тома Биков се нахвърли на ПП:  Кадровият ви потенциал не е достатъчен и за пет комисии
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Пропорционалният принцип на разпределение на комисиите в парламента предизвика спор между народните представители.

"Тези хора срещу мен (бел.ред. депутатите от "Продължаваме промяната) не разбират какво ознаава нито политически консенсус, нито договорка между председатели на парламентарни групи, нито спазване на някакъв ангажимент, нито джентълменско спораумение. В 47-ото НС ни го демонстрираха. Тогава опозицията беше ясна: ГЕРБ, "Възраждане", ДПС. Тези три парламентарни групи в 47-ото Народно събрание не получиха председателството на нито една комисия, защото тези хора се държат като дикататори и самодръжци на цялата власт. Сега избрахме подход, когато имаме силата на първата полтиическа сила - да водим разговори и да търсим консенсус. Те си мислят, че са овластени от бълагрския народ еднолично да управляват държавата. Постъпваха грозно с коалиционните си партньори затова и те им свалиха првителството. Затова другите им коалиционни поартньори (бел.ред. БСП) им казаха, че са им откраднали предизборната програм", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Депутатите успяха да се скарат още преди да започнат работа

Искрен Митев от ПП отговори: "Правим принципни договорки, обсъждаме разпределения и трябва да се придържаме към този диалогизъм. Точно затова предлагам да се придържаме към тези принципни договорки. Ясно беше казано, че ще има пропорционалност и комисиите ще бъдат разпределени по този начин. Впоследствие, ако има мнозинство, тези комисии ще бъдат преразпределени. Това беше предложено точно от г-жа Атанасова".

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за (ГЕРБ-СДС) от своя страна заяви, че тази пропорция трябва да бъде запазена, независимо от това дали има управляващо мнозинство. "Ако прилагахме принципите на ПП, трябваше да имате 0 комисии или да ви хвърлим Комисията по вероизповеданията. Вие увеличихте комисиите на 24, за да можете да си разпределите пагоните и всички да сте председатели на комисии. Твърдим, че трябва да имаме седем комисии. Кадровият ви потенциал не е достатъчен и за пет комисии", обърна се той към "Продължаваме промяната".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1557 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Тома Биков

2022.11.28 | 09:49

12
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.
PaulaFox

2022.11.02 | 14:59

11
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Киролацията на К.у.р.о

2022.11.02 | 13:49

8
Какви пет комисии бе човек - те нямат потенциал да ръководят градски кенеф. Видяхме им Харвардската експертиза. Заради тях хората престанаха да пращат децата си в този вече непрестижен колеж след като е произвел продукти като Киро Тъпото и Асен Швестера.
Хан Крум

2022.11.02 | 14:21

10
Пълни недоносчета. И това са хора претендиращи за престижно образование. Дойдоха на власт със измама, управляваха със измами и далавери и имат претенции пак по някакъв начин да се докопат до власта щото им се усладиха "парапетите" посредниците за газа, Джем корп далаверата и всякакви оръжейни сделки през посредници.
Смях

2022.11.02 | 13:59

9
Биков е като бившите БСПри - Р. Овч, Р. П, агент Гоце, Татяна Дончева и прочие.
????

2022.11.02 | 13:29

6
"Другарю" Биков,а КОГА Вашият "кадрови потенциал",ще ОБЯСНИ за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,"Белене",Барселона,Капитан Андреево,.......................................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб"?!?!?! КОЙ ще ЗАПОЧНЕ???? КОЙ "кадър"?!?!?! Този дето го е СТРАХ да ВЛЕЗЕ в ПАРЛАМЕНТА ли?????????????
Киро в пандиза

2022.11.02 | 13:47

7
Въх бе Кица - пак ли сереф по форумите бе келеш? Или този път татко Петко е дежурен по сране? Кога ще пораснеш бе мушмурок - като станеш на 70 години ли?

2022.11.02 | 13:19

5
ако някоя партия е символ на некадърност и фалшиви дипломи, това са биковците. точно този треторазряден актьор да говори за кадри
права е

2022.11.02 | 12:31

4
тази въртиопашка хахаха което си е така, така е
ZeЛЕвСКИ

2022.11.02 | 11:44

1
СВИКВАЙТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГАРе ТУЛУПИ ☭, ..... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА

2022.11.02 | 12:14

3
Амин

2022.11.02 | 12:14

2
Бикооов к.рвооооо

Добави коментар

Водещи новини