ГЕРБ да подкрепят ПП без да искат достъп до публични средства

  • 01 ноември 2022 12:01

  • 2341
  • 3
ГЕРБ да подкрепят ПП без да искат достъп до публични средства
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

България се събужда, но ужасно бавно. Политиката е разделна наука, която различава доброто от злото. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подкрепят ПП без да искат достъп до публични средства и да участват в изпълнителната власт. Това коментира политологът проф. Евгений Дайнов за "Твоят ден".

По думите му политическата система трябва да се преформатира по начин, по който партиите, които отказват да разберат, че политиката е подразделение на етиката, най-сетне да го разберат. Тогава ще тръгнат нещата. Диалогът се затруднява когато някой не е добросъвестен и се ръководи от своите блага. Борисов се смяташе за хитър балкански лидер, а сега стана евроатлантик. Той е в политиката не за общото благо, а за усвояване на общи ресурси за определени групи", заяви той. 

"Има възможност за правителство, полезно за България", подчерта проф. Дайнов.

Коалиция между ГЕРБ и ПП рано или късно ще се случи

Политологът проф. Росен Стоянов смята, че трябва да се работи с духа, етиката и морала на младите хора. "Ако съумеем да прехвърлим този начин на мислене върху политиците, ще тръгнем в позитивна насока. Нашата социализация се базира на ценности, в политиката също е валидно. Трябва да има компетентност, историчност и памет. 

Според него когато се дава морална оценка се крие риск от дамгосване на името му. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2341 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.01 | 12:17

1
Я си ЕПМ и гниди болшевишки
PaulaFox

2022.11.01 | 13:26

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Бай Данчо

2022.11.01 | 15:43

3
Евгений.... мдаа, поредното болшевишко изчадие поставя условия и дава съвети. Мама вида е.ба гнусна русофилистична АНТИБЪЛГАРСКА!

Добави коментар

Водещи новини