Румен Радев ще отличи участници в програмата „Международната награда на херцога на Единбург-България“

  • 28 октомври 2022 19:11

  • 390
  • 2
Румен Радев ще отличи участници в програмата „Международната награда на херцога на Единбург-България“
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в церемония по отличаване на младежите, постигнали златно и сребърно ниво в „Международната награда на херцога на Единбург – България“, съобщиха от прессекретариата на президента. Награждаването ще се състои на 31 октомври, понеделник, от 15:00 ч. в Централния военен клуб. 

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е патрон на престижната международна награда у нас, той ще приветства младежите и ще връчи почетните значки на отличените участници в златно и сребърно ниво на наградата.  

Международната награда на херцога на Единбург е водеща младежка програма за личностно развитие и постижения. В три нива – бронз, сребро и злато, млади хора на възраст от 14 до 24 г. си поставят стимулиращи цели, чието постигане допринася за тяхното личностно развитие и активно участие в общността, в която живеят. 

Румен Радев пристигна на двудневно посещение в Молдова

Наградата  е основана във Великобритания през 1956 г. от съпруга на кралица Елизабет II - Филип, и вече е глобална инициатива. 

По-рано през деня – от 10:00 ч., държавният глава ще проведе консултации с втората по големина парламентарната група в 48-ото Народно събрание  „Продължаваме Промяната“. Според Конституцията президентът провежда консултации с  парламентарните сили преди да връчи първия мандат за съставяне на правителство. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
390 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.29 | 12:03

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2022.10.29 | 00:12

1
ХАМЕЛЕОН!

Добави коментар

Водещи новини