ДПС: Занимаваме се три дена с Радини вълнения

  • 28 октомври 2022 08:08

  • 1668
  • 10
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Никой не искаше финансовата, никой не искаше тази по вътрешна сигурност, както и Комисията за децата, младежта и спорта. Това е лесно доказуемо – има общ чат, в който участват Радослав Василев и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Това заяви Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, депутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, в ефира на бТВ.

„Това е тотално абсурдно. Ние демонстрираме в момента едно разбиране за политиката, тя е тежко битовизирана. Заради тези Радини вълнения, ние оставяме решаването на притесненията и проблемите на българските граждани настрана”, смята той.

Според него това, което е говорено на Председателски съвет, могат да го говорят председателите на партиите: „ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има добри експерти за всички комисии. Ние заявихме комисии, които никой не искаше. Изчакахме всички да си кажат претенциите, за да заработи парламента.”

„Всички казват на Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент Руди, но не може три дена да се занимаваме с личните му мераци, за да води реваншизъм и контрареваншизъм. ПП заявиха правната, енергийната, регионалната, социалната и антикорупционната комисия. Да виждате тук комисия на младежта, децата и спорта?”, добави той.

От президентството звънели на ДПС Радостин Василев да не е председател на спортната комисия

Анастасов заяви, че всички комисии са важни: „Това, че някой ръководи комисии, то той има по-висока отговорност за нейната работа, а не да се взимат решения от него – те се взимат от мнозинство. Въпросът с бюджета е да видим какво ще стане в дългосрочен план. Трябва да имаме яснота какви политики ще следваме, иначе отиваме в предизборно говорене.”

„В случая с еврото – ние бързаме, защото доходността по облигациите достига нивата на един потребителски кредит. Мисля, че комуникацията в последната година беше генерален дефект. Нашата роля е да обясним на разбираем език какво правим”, смята още той.

Той заяви, че за постигането на редовен кабинет и работещо правителство, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще направи правим това, което правеха и досега: „Ще поддържаме добрия тон, ще отстъпваме там, където е необходимо, за да върви диалогът между всички. Виждаме обаче един човек да кара цялата парламентарна група да минира процеса.”

„Добрият тон включва подкрепа за всеки един мандат, който си поставя за дневен ред този на българските граждани. Доколкото се занимаваме с Радини вълнения и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, не виждаме нещо, което може да се подкрепи там”, допълни още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1668 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.28 | 11:23

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
ЕДНА ЖЕНА

2022.10.28 | 10:03

9
ГЕЛОСАНИЯТ ПЕД@Л ДА СТАВА И ДА СЕ МАХА
Гелосан помияр

2022.10.28 | 10:01

8
Гелосания помияр не го искат никъде. Със връщане на хартината бюлетина повечето от тези помияри ще гледат НС през крив макарон.
Емѝ...

2022.10.28 | 09:35

7
Не, занимаваме се три дни с престъпните опити за търговия с влияние от страна на башибозушката ви сган.

2022.10.28 | 09:20

6
МАНГАЛЕТО СЕ ПОДИГРАВА С ВАЗОВ
Новата Мента

2022.10.28 | 09:13

5
Ей, Славчо! Ей, нищожество КирякСтефчово! Ей, безродник и сарайски ибрикчия! Лъжеш като дърт циганин, при това по национална телевизия, защото си нагъл и безочлив! Че ти надмина и Данчо Ментата бе, Славчо! И КОЙ ти позволява да се гавриш с Иван Вазов бе, безроднико, дето си подложил задника си на Карадаятъ! Да, Карадаятъ е извикал Радостин Василев и му е казал да се оттегли от Спортната комисия, защото имало обаждане "отгори"! Отгоре означава ли, че селяндуринът от Славяново грубо, незаконно, безскрупулно и нагло се намесва в работата на парламента, с което нарушава Конституцията?! Защото Радостин Василев е подал сигнал в КПКОНПИ срещу наглата милионерка, червената и в червата "Весела" вдовица, тя пък нали е първа слугиня на онзи от Славяново! Ей, Славчо, ти си по-нагъл и по-противен дори и от Сакатия Словчу, с чиято чалгарска сбирщина и с герберастката пасмина свалихте правителството на Кирил Петков! Че като си опериран от чувство за срам, поне грам неудобство не ти ли е останало бе, Славчо Сарайски?!

2022.10.28 | 08:48

4
Я КАКВО УМНО ОЧИЛАТО МАНГАЛЕ

2022.10.28 | 08:48

3
ТОВА ДЬОНМЕ С ИВАН ВАЗОВ ЛИ СЕ ПОДИГРАВА?

2022.10.28 | 08:27

2
Фесове скапани, заминавайте за анадола!!!!!!
чъки

2022.10.28 | 08:27

1
бойка к урвата се е бе с дпс

Добави коментар

Водещи новини