Ченчев: БСП ще разговаря с "Български възход", ако третият мандат отиде при тях

  • 27 октомври 2022 11:11

  • 676
  • 5
Ченчев: БСП ще разговаря с "Български възход", ако третият мандат отиде при тях
©

Показахме, че сме диалогични, така че ще проявим конструктивност и ще разговаряме, ако третият мандат отиде при "Български възход". Това заяви за "Твоят ден" депутатът от БСП Иван Ченчев.

По думите му са нужни задълбочени консултации между партиите, от които да има резултат.

"Компенсациите в кризата са много важни, а е притеснително, че няма нов бюджет. Старият няма да отговори на предизвикателствата още в началото на следващата година. Има опасност от вдигане на данъци и съкращаване на разходи за средствата за подпомагане. Трябва да има нов бюджет с предвидени

Според него дефицитът идва от ненужните разходи за нови самолети F-16 и "Грипен".

Социолог: Третият мандат ще отиде при БСП, президентът гледа дългосрочно на участието си в политиката

"При такава криза, защо трябва да вземаме допълнителни самолети? Няма да има повече пари за хората, ако няма нов бюджет. Надявам се да има правителство, но ще бъде трудно", посочи Ченчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
676 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.10.29 | 06:15

5
До Гжа Нинова ако вкарате хартиените бюлетини,герб и дпс ще побързат да има избори.Имали избори герб дпс ще имат мнозинство в парламента.Имат ли мнозинство бсп и другите всички партии ще бъдете изхвърлени както преди 12 годишното им управление.Не им се връзвайте те сега щеви обещават от кол и въже и какво ли не докато се докопат до хартиените бюлетини.Теса шпецове общините,само чакат шпецкомандата и да започнат да приготвят бюлетините.Няма да има спане 2 месеца докато приготвят бюлетините.Щеве изхвърлят като при сумито завинаги.Бойко неги търпи и Пеевски покрай тях имали много пари.Бойко 12 г допуснали някой до него.Не се подавайте на Бойковите милиционерски маневри.После щеви излезнат солено.Кирил Петков те слушаше но Борисов?

2022.10.29 | 06:15

4
Нинова,Бойко е като лъвът.Лъвът поканил кума лиса на гости и кума лиса отишла.Но стигнала до колибата на лъвъ и кума лиса си рекла.Било през зимата.Ооо аз тук няма да влезна тук има следи само на вътре на вън няма.И лисана си рекла я аз да изчезвам до като мие цяла кожата и дим дае няма,жива и здрава.
PaulaFox

2022.10.27 | 12:52

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Емѝ...

2022.10.27 | 11:22

2
има си хас

2022.10.27 | 11:19

1
Абе путки майни каде се слагате,като дте по нръсни от герб.

Добави коментар

Водещи новини