Румен Христов: Путин няма да ни заобича, той е агресор и ние сме следващите

  • 26 октомври 2022 21:06

  • 2279
  • 18
Румен Христов: Путин няма да ни заобича, той е агресор и ние сме следващите
©
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен Христов за пореден път заяви: категоричната позиция на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е, че Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и Русия са агресори, а Украйна трябва да бъде подпомогната с оръжие. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13932

По-рано днес представители на най-голямата парламентарна група разговаряха с президента Радев и сблъскаха позиции по темата с оръжието за Украйна.

"Радев си защитава позицията, репликите му бяха малко по-интересни. И другите държави имат подобен проблем, но какво - да оставим агресора без съпротива?! Следващите сме тези, които сме най-близко. Защитавайки Украйна и украинския народ, ние защитаваме и себе си. Отбранителната способност на Българската армия не е достатъчна да опази България. Членството ни в НАТО е много важно, това е най-сигурната защита", подчерта Христов в предаването "Денят ON AIR".

Военният министър на Латвия за отказа на България да изпрати оръжие на Украйна: Това е близко до предателство

"Ние и колегите от "Демократична България" бяхме последователни. Съвсем нормално е да реализираме това (бел. ред. - България да изпрати оръжие на Украйна) в 48-ия парламент и ще съберем необходимото мнозинство", отбеляза той. 

Депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на призна, че българско оръжие не стига пряко до Украйна, но такова има. 

"Бяхме обявени за неприятелска страна. Дали ще продължим да се спотайваме, ние няма да бъдем заобичани от Путин. Въпросът е да не бъдем разлюбени от нашите партньори в НАТО. Залагам на партньорите, а не на враговете. Винаги има съмнение, че България е най-слабата брънка в НАТО", изтъкна Христов пред Bulgaria ON AIR.

Според него няма да бъдем въвлечени в конфликта, ако предоставим оръжие на Украйна.

Христов е на мнение, че е голяма вероятността да отидем на предсрочни избори. По думите му, ако започнат да работят върху един бюджет за 2023 г., желанието за добро впечатление пред гражданите ще бъде голямо и не се знае какъв бюджет ще бъде приет.

"Бедна държава като България ще има затруднения да обслужва дълга, който ще изтегли. Само лихвите за тези години са над 2 млрд. лева. Няма да е лесно, но приоритетите трябва да бъдат зададени от редовно правителство. То трябва да изработи бюджет съобразно политиките, които ще води", категоричен е лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се обявиха категорично против повишаването на данъците. Вместо това ще внесат мерки за облекчаване на бизнеса, които нямат отношение към бюджета. Христов допуска, че догодина дефицитът ни ще бъде рекорден - в рамките на 6-6,5%. 

"Влизането в Еврозоната е изключително важно и ако изтървем 1 януари 2024 г., не се знае следващото разглеждане кога ще се случи. По отношение на инфлацията ще има разбиране, защото има и други фактори. Няма да ни бъде простено, ако надскачаме допустимия 3% дефицит", алармира гостът.

От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не са приключили с разговорите за правителство с колегите им от другите партии. Даваме си сметка, че в тази тежка ситуация ще натрупаме негативи, ако поемем отговорността. От друга страна, трябва да проявиш държавнически подход и да понесеш несгодите, коментира Христов.

По думите му правителство на малцинството е крайният вариант. А по отношение на "Продължаваме промяната" са изкопани ровове, които трудно биха били прескочени, отчете той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2279 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Асен

2022.10.27 | 01:43

13
Хахаха НАТО никога няма да влезе в конфликт заради НРБ, комунистическа държава пълна с предатели-малоумници. Просто ще си затворят очите все едно нищо не е станало.
асане

2022.10.27 | 08:23

18
троле малоумен, краварите имат 4 военни бази в колонията си.. казва ти се този факт и приключваш с глупостите за комунистическата държава ограничен жълтопаветен трол
Гей каубой

2022.10.27 | 07:46

17
Дано атакува първо парламента.

2022.10.27 | 07:14

16
Бивша руска депутатка хвърли БОМБА: Владимир Путин е хомосексуалист! Авантюрата му с Кабаева е стопроцентова измислица, скандализира Мария Максакова Путин - Бивша руска депутатка хвърли БОМБА: Владимир Путин е хомосексуалист! Gettyimages "Руският президент Владимир Путин е хомосексуалист.". Скандалното твърдение е на бившата депутатка от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Мария Максакова.
????

2022.10.26 | 21:36

4
А бе, "Другарю" Христов, така и не разбрахме, КОЛКО "депутати" има "сдс" в "НОВИЯТ парламент"?! А, колко представители имаше "сдс" ДНЕС на срещата с ПРЕЗИДЕНТА?!?!?!
ВИНКЕЛ

2022.10.27 | 06:20

15
А бе, Вие от "сдс", ТЪРСИТЕ ли ПЪТНАТА КАРТА?

2022.10.27 | 05:29

14
Слава на Русия!
Антоанета Атанасова

2022.10.27 | 00:40

12
Пълни глупости.
Майтапчи Йово

2022.10.26 | 23:07

11
Олигофренино, кой обича евроГейски подлоги като теб бре, ахмако ненагледен?!?
PaulaFox

2022.10.26 | 23:01

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.26 | 22:56

9
Дайте му на тоя крадец и глупак един калашник и да отива да се бие в Херсон за Украйна ! На следващия ден ще го върнат в чувал !
КОЙ?

2022.10.26 | 22:11

8
КОЙ те бръсне за слива в така наречената ви "коалиция" с герберастките престъпници бе, Христовия Румене, дето 30 години лижеш задника на онзи в сараите?! Че днес Деса Дуловската, дето нещо се слага за "интелигентна, завалийката, дори не покани никого от вас на срещата с (п)Резидента на Решетников! Че вие сте никои в тази СИКаджийска пасмина бе, остатъчен боклук от "Раковски" 134! Че вие ли се слагате за "евроатлантици" бе, лакеи кремълски?! Я да ни обадиш КОЙ хвърли три милиарда народни пари за "Турски поток", който построи по заповед на кремълското чудовище "Турски поток" и с който развърза ръцете на чудовището за агресията в Украйна?! КОЙ пусна да избягат онези руски шпиони- убийци, които отровиха Гебрев и сина му?! И по заповед на КОЙ Свинската Цаца замете под килима това чудовищно престъпление?! И КОЙ не изгони руски дипломати, както направиха всички държави, членки на ЕС, след отравянето на Скрипал и дъщеря му?! Ами, всичко това направи твоят сикаджийски главатар, знаков бандит от подземния свят и мутра, размахвала бухалки като магистрален бандит! То че падна толкова ниско, по-ниско и от двата метра е ясно бе, сарайски ибрикчия, ама защо продължаваш да унижаваш и това СДС? Че жалките останки от СДС, дето днес са "коалиция" с герберастката шайка е срам и позор дори и за теб бе, Хрисотвия Румене! Че вие сте само помощен персонал на Деса Дуловската, "Къдравата Сю", Цанка и подобните им! Срам и резил!

Добави коментар

Водещи новини