Митов за президента: Очаквам да се държи в рамките, предписани му от Конституцията

  • 26 октомври 2022 12:29

  • 634
  • 3
Митов за президента: Очаквам да се държи в рамките, предписани му от Конституцията
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от Конституцията. Ще се опитаме да реализираме първия мандат, който има най-висока политическа легитимност. Това е най-логичното, трябва ни време, за да разговаряме и да се групираме по приоритети и политики. Обсъждането на персонален състав на кабинет не е на дневен ред. Това коментира за "Твоят ден" Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Ще споделим с президента атмосферата на парламента и трудностите при избор на председател. Партиите трябва да осъществят по-добър диалог, отколкото при предишните Народни събрания. Те бяха кратки именно защото нямаше разговор", заяви той.

По думите му в последните дни ПП са се оказали в изолация. "Преди да се е случило завъртането на първия мандат, не можем да прогнозираме какво ще се случи с другите два. Бюджетът води държавата към сериозни проблеми и голям държавен дълг. ПП знаят, че 2 и 2 е 4, но това ги изнервя невероятно. Можем да разговаряме с "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но", ако третият мандат отиде при тях", смята Митов.

Според него, ако започнат разговори за новия бюджет и има разбиране за промяна на параметрите на изготвения от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, може да се стигне до различна перспектива на антикризисните мерки.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
634 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.26 | 13:36

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.26 | 12:51

2
кротко СЮ, поглъщай и бавно преглъщай
Емѝ...

2022.10.26 | 12:36

1
Очакваме къдравата сю да продължи да гълта тиквено семе от тиквения чучур.

Добави коментар

Водещи новини