Хамид Хамид: Призоваваме да не се бърза с първия мандат, а да се търси диалог

  • 25 октомври 2022 14:23

  • 427
  • 3
© Novini.bg

Първият ден на работа на това Народно събрание с изявление на председателят на Движението за права и свободи в нарочна декларация, ние заявихме, че държавният глава не трябва да бърза с с даването на първия мандат за съставяне на правителство. Това коментира депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хамид Хамид. 

Налице е тежка политическа криза, от която трябва да се намери изход. Виждаме, че диалогът върви много бавно и трябва да се положат максимални усилия. Ние призовавахме да не се бърза, а да се търси диалог. Виждаме в това добър знак, посочи още Хамид. 

Той отбеляза, че от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще участват във всички разговори и консултации, които предстоят. 

Радев кани ГЕРБ-СДС на консултации в сряда, няма да бърза с мандатите

Относно предоставянето на оръжия за Украйна депутатът Станислав Атанасов заяви, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имат кристално ясна и последователна позиция, която не се е променила от началото на военните действия на 24 февруари. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
427 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.25 | 14:52

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.25 | 14:37

2
мнението на ахмак ахмаков е празно от съдържание защото е ахмак

2022.10.25 | 14:36

1
ходи се гръмни бе

Добави коментар

Водещи новини