Пулев: Ще осигурим ресурс от 600 млн. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 21 октомври 2022 11:34

  • 492
  • 1
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Планът за възстановяване и устойчивост е отворен и работи. По линия на Министерството на иновациите и растежа ще осигурим ресурс в рамките на 600 млн. лв. само по Плана до края на годината.

Това заяви служебният министър на иновациите и растежа Александър ПулевАлександър ПулевАлександър Пулев е роден на 5 февруари 1981 г. в Пловдив. Той е магистър по финанси на Оксфордския по време на брифинг в Министерския съвет, на който представители на служебния кабинет отчетоха напредъка по осигурените от кабинета средства от европейските фондове. 

„Имаме успехи в две основни направления в контекста на европейските средства. Първо – Планът за възстановяване и устойчивост, и второ – две програми, които са част от структурните фондове“, заяви министър Пулев. 

Пеканов: Над 16 млрд. лв. ще се влеят в българската икономика

Той уточни, че средствата по Плана до края на настоящата година ще бъдат предоставени по четири процедури, две от които вече са отворени за подкрепа на предприятията. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
492 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.21 | 12:56

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини